[VIDEO] Gelagat lelaki takut kucing buat ramai gelak besar

Perasaan takut sering terjadi kepada sesiapa sahaja yang tr4uma atau takut dengan binatang berbulu iaitu kucing antaranya.. keadaan tersebut dipanggil sebagai “Ailurophob1a” iaitu Takut kepada kucing.

Selalunya orang yang takut kepada kucing ni, kucing akan suka pergi kepadanya ini kerana Si kucing akan tertarik dengan bahasa tubuh serta posisi si fobia kucing yang sangat kurang faktor meng4ncam keselamatan, dan akhirnya lebih tertarik kepada mereka untuk dikenali dan disi4sat kemudiannya.

Terkini, sebuah video telah dimuatnaik oleh seorang pengguna di Aplikasi Tik Tok yang memaparkan seorang lelaki yang ketakutan dengan kucing. Tetapi yang peliknya orang yang takutkan kucing itulah yang kucing suka dekati.

Rakaman video itu telah menunjukkan bahawa lelaki yang ketakutan itu merangkak dari atas rak besi dari satu rak kepada satu rak lagi untuk melarikan diri daripada kucing yang mengikutnya dari bawah rak tersebut dan melihat kepada reaksi kucing itu, kucing itu dalam posisi untuk menyer4ng.

Video:

@_abgcik_

♬ Bilang Pa Mama Mantu – Nusantarahouse

@_abgcik_

Balas kepada @hrcollection08 sorry video pendek sikit, sebab time ni semua pakat lari🤣nanti ada part selanjutnya ye #fyp #malaysia #lawakkucing #fypシ

♬ оригинальный звук – déllire.

Menjengah ke ruangan komen, ramai yang berpendapat bahawa takut kepada kucing ini memang berkait rapat dengan tr4uma yang dialami dengan kucing dan ada juga yang berpendapat yang kucing itu hendak menyer4ng lelaki itu dan sebab itulah lelaki itu kelihatan larikan diri disebabkan ket4kutan.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Network

Sumber: Tiktok _abgcik_, sinarviral

Be the first to comment on "[VIDEO] Gelagat lelaki takut kucing buat ramai gelak besar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*