“Saya Kerja Siang & Malam Cari Duit..” – Net!zen Pert!kai Kehidupan Mewah KaIah Anak Tan Sri, Ini Respon Elfira Loy

Pelakon Elfira Loy mended4hkan ada segel!ntir net!zen yang kur4ng senang melihat kehidupan peribadinya bersama suami, Faris Khairol Anuar dan anak-anak.

Membuka ruang untuk peminat di Instagram (IG), Elfira menjaw4b soalan warganet yang bertanya dari mana datangnya sumber kew4ngan sejak bujang lagi.

D4kwa indiv!du tidak dikenali, pengacara berumur 28 tahun ini jarang berlakon malah tidak ada bisnes yang diuruskan.

Dari bujang lagi suka shopping

Macam mana hidup awak sangat mewah? Nak kata berlakon banyak tak pun. Berniaga pun tak. Pendapatan dari mana? Tapi dari bujang lagi suka shopping mengalahkan anak Tan Sri.

Saya ada duit

Dalam pada itu, pemilik nama Nurul Elfira Loy Ahmad Sabri menegaskan dia seorang wanita yang bekerjaya dalam mencari rezeki. Katanya, biarpun hanya untuk membeli goreng pisang, dia tetap menggunakan duit sendiri.

Saya ada duit okey. Saya kerja siang dan malam cari duit. Saya nak beli goreng pisang pun saya tak m!nta duit laki (suami) saya. Saya beli sendiri.

Kalau saya jen!s m!nta duit lelaki ‘kaya’ ni, saya dah pakai Ferrari. Tak adalah pakai kereta saya sekarang.

Paling-paling pun saya akan ada empat maid (pembantu rumah). Tapi tak, saya urus semua sendiri.

Terdahulu, Elfira yang mendirikan rumah tangga bersama Faris pada 1 Januari 2019 memiliki anak lelaki, Rayyan yang kini berusia dua tahun dan Nur Aria Mikayla yang dilahirkan pada 20 Mei lalu.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Network

Sumber: Instagram @elfiraloy / Ohbulan

Be the first to comment on "“Saya Kerja Siang & Malam Cari Duit..” – Net!zen Pert!kai Kehidupan Mewah KaIah Anak Tan Sri, Ini Respon Elfira Loy"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*