“Saya #TeamMamu, Jiran Kami, Jiran Baik!” – Pengacara Dayah Bakar

Sebagai seorang jiran yang mengenali rapat pelakon Sharnaaz Ahmad, pengacara dan pelakon, Dayah Bakar tampil mempertahankan aktor tersebut yang sebelum ini did4kwa terlibat dalam satu ins1den di sebuah kondominium di Segambut, Kuala Lumpur, dua minggu lalu.

Menerusi perkongsian di laman Instagramnya, Dayah menjelaskan dia mengetahui perkara sebenar yang berlaku dan berharap kebenaran akan terungkap nanti.

“Penjelasan ringkas supaya tak speculate macam-macam. Kami tahu apa yang jadi but it’s best jika statement datang daripada Sharnaaz sendiri.

“Untuk makluman semua, Sharnaaz jiran yang baik. May the truth prevail dan semoga dipermudahkan,” tulis Dayah.

Ibu kepada seorang cahaya mata ini juga berkata, dia menyebelahi pelakon terkenal itu memandangkan lebih mengetahui peribadi luar dalam Sharnaaz yang sudah dikenalinya sejak beberapa tahun lalu.

“Saya #TeamMamu, jiran kami, jiran baik! Jangan macam-macam!” tulis Dayah lagi.

Pada Isnin lalu, Sharnaaz tampil memberikan penjelasan berhubung insiden melibatkan dirinya itu namun menafikan laporan yang mend4kwa dia telah melakukan jen4yah kekerasan terhadap pengadu.

Sebaliknya, Sharnaaz berkata dia tampil sebagai saksi memberikan kerjasama kepada pihak p0lis sepanjang tiga hari tempoh rem4n yang dikenakan terhadapnya.

“Demi Allah, saya tidak menvmbuk, memij4k, menend4ng perut dan menc3kik (m4ngsa).  Itu benda karut, saya tak buat.

“Sias4tan dah lengkap, dah hantar pada Timbalan Pend4kwa Raya. Kalau boleh saya tak nak panjang-panjangkan cerita.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharnaaz Ahmad Basir Ahmad ™ (@sharnaazahmad)

“InsyaAllah… Kita tengok jalan yang terbaik untuk kedua-dua belah pihak. Sebab benda yang berlaku ni bukannya kita minta. Tapi bila dah jadi, kita kena terima dengan hati yang terbuka,” katanya.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Network

Sumber: media hiburan

Be the first to comment on "“Saya #TeamMamu, Jiran Kami, Jiran Baik!” – Pengacara Dayah Bakar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*