[VIDEO] “Tak payah cacap, saya tak nak tengok awak” – Gelagat anak perempuan mer4juk dengan ayahnya cvri perhatian ramai

Lumrah kehidupan iaitu orang perempuan dengan perkataan mer4juk berpisah tiada. Tidak mengira umur, mer4juk adalah sinonim dengan dengan wanita dan semua wanita selalu mer4juk jika permintaan mereka tidak ditepati atau mereka terasa hati.

Walaupun begitu, tidak semua wanita suka mer4juk tetapi kalau kanak- kanak perempuan memang suka mer4juk, mungkin faktor umur mereka yang masih kecil dan mereka inginkan perhatian dan mer4juk merupakan salah satu cara untuk mendapat perhatian.

Seperti seorang kanak-kanak perempuan ini yang rakaman videonya yang tengah mer4juk telah dimuatnaik di aplikasi Tik Tok milik ibunya. Kanak- kanak itu mer4juk kerana ayahnya tidak sayang kepadanya tetapi sayangkan mummynya sahaja. Comel betul muncung mer4juk tu kan.

Rakaman video itu adalah dirakam apabila kanak-kanak perempuan itu sedang meluahkan isi hatinya kepada ayahnya yang sedang memandu tetapi apa yang menjadi perhatian ramai adalah reaksi muka dan pandangannya yang dilontarkan ke luar tingkap kereta sambil meluahkan ketidakpuasan hatinya itu membuatkan ramai tergelak.

Video:

@amalia_lee

#anakdara #merajuk

♬ original sound – amalia_lee – amalia_lee

Menjengah ke ruangan komen pula, ramai yang tergelak melihat kanak-kanak perempuan itu yang seperti wanita sejati yang merajuk dengan pasangan masing-masing dan ada juga yang memberitahunya supaya meneruskan “tradisi” wanita itu.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Network

Sumber: Tiktok amalia_lee, sinarviral

Be the first to comment on "[VIDEO] “Tak payah cacap, saya tak nak tengok awak” – Gelagat anak perempuan mer4juk dengan ayahnya cvri perhatian ramai"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*