[VIDEO] “Muhammad Bilal 5 bulan hari ni…” – Neelofa Kongsi Perkembangan Terkini Anaknya

Hari ini genap sudah 5 bulan usia anak kepada be’kas pengacara Melet0p dan juga usahawan, Neelofa dan Harris Ismail. 

Meskipun Neelofa dan Harris berpakat untuk tidak mended4hkan wajah anak mereka, Muhammad Bilal, namun para peminat tetap teruja mengikuti perkembangan Bilal. 

Sejak bergelar ibu, Neelofa sering berkongsi pengalaman dan petua penjagaan bayi kepada para pengikutnya di laman Instagram sebagai perkongsian ilmu. 

Terbaharu, perkongsian Neelofa di Insta Storynya menluahkan rasa syukur serta memaklumkan dia akan menumpukan sepenuhnya kepada pemakanan anaknya pula. 

“Muhammad Bilal 5 bulan hari ni, masyaAllah Alhamdulillah. 

“Sepanjang 5 bulan ni Allah kurniakan Bilal afiah & kesihatan yang baik, syukur. Banyak sangat yang saya belajar dalam tempoh ni, dan banyak yang saya nak improve untuk anak seterusnya dengan izin Allah. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by neelofa.fans (@lofa.world)

“Saya memang suka sangat dengan ilmu baru, lagi2 bila benda tu memang kita minat, dari feb – jun ni saya ambil beberpaa class untuk upgrade cara menjaga & besarkan anak. 

“Mudah mudahan dengan ilmu yang Allah bagi saya faham, anak dapat membesar dengan lebih baik physically & emotionally. 

“Saya banyak belajar breastfeeding dengan @nadmasrom, sampai hari ni, masih menyusu badan walaupun dah mix formula.  

“Saya pun sempat belajar dengan @babylanguage puan uswatun untuk sleep train Bilal. Alhamdulillah sekarang saya tak perlu dukung Bilal langsung untuk tidur, letak atas katil tepuk2 sikit, bagi pelvk bantal bvsuk, terus tu’tup mata, masyaAllah. 

“Next week saya akan mula pri’vate class dengan dr Amalina @amalina_mohd_daud pula insyaAllah. Nak belajar the best method untuk pemakanan anak, supaya anak dapat cukup keperluan nutrient vit zat segala benda, dan anak senang makan bukan jadi pic’ky eater, tak memilih, boleh makan sendiri dan adven’turous bila bab makan,” cerita Neelofa. 

Video:

@seorangnur

Buah hati Ummi dan Abah 🥰 Harta dunia akhirat ❤️ #neelofa #harisismail #neelofaharis #bilal #fyp #foryou #fypage #xyzbca

♬ Buah Hati – Armada

Perkongsian tersebut telah dimuat naik semula oleh peminat Neelofa, @seorangnur dan menarik perhatian ramai dengan perkongsian itu. 

“MasyaAllah, membesar dengan sihat ya Bilal sayang. Anak soleh,” kapsyennya. 

Rata – rata warganet turut mendoakan kesihatan buat Bilal serta membesar menjadi seperti yang Neelofa impikan. 

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Network

Sumber: https://beritaawani.com/, sinarviral

Be the first to comment on "[VIDEO] “Muhammad Bilal 5 bulan hari ni…” – Neelofa Kongsi Perkembangan Terkini Anaknya"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*