[VIDEO] “Terpisah 5 Hari Ketika Banjir” – Pertemuan Semula Kucing Dan Tuannya Und4ng Seb4k

Memiliki haiwan peliharaan seperti kucing ialah satu kemestian kepada sesebuah keluarga. Bila memelihara kucing ini, dapat juga tuannya menumpang kasih sayang walaupun hanya sebagai haiwan peliharaan.

Manakan tidak kerana haiwan seperti kucing ini sangat manja dan memang terkenal dengan sifat manja dan boleh menjadi teman yang terbaik buat seseorang manusia. Tidak hairan la ramai warga emas lebih suka memelihara dan bercakap dengan kucing.

Satu rakaman video telah dimuatnaik di laman aplikasi Tik Tok iaitu yang memaparkan kesedihan seorang warga emas yang kehilangan kucingnya apabila banjir melanda kawasan yang diduduki mereka. Tetapi kucing itu berjaya menyelamatkan diri dah dijumpai semula oleh tuannya itu.

Berikutan perjumpaan semula itu, warga emas itu tidak dapat menahan emosi dan menangis mengenangkan kucing kesayangannya yang tidak menjamah makanan selama beberapa hari dan ditemui dalam keadaan tidak terurus. Warga emas itu menangis kerana terlalu sayangkan kucingnya itu dan dibawa pergi untuk memberi makanan.

Video:

@yanaar004

Kasih sayang sesama makhluk..❤️ #pencintakucing #banjir2021 #fypシ #foryoupage #foryou

♬ Soft Background Music – Background Music

Menjengah ke ruangan komen, ramai netizen yang memahami akan perasaan warga emas itu kerana hanya pencinta sejati kucing sahaja akan sedih bila melihat kucing yang ditatang bagai minyak yang penuh tidak menjamah makanan dan tidak terurus.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Network

Sumber: Tiktok yanar004, sinarviral

Be the first to comment on "[VIDEO] “Terpisah 5 Hari Ketika Banjir” – Pertemuan Semula Kucing Dan Tuannya Und4ng Seb4k"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*