“Karisma Dia Cukup Jd Hero..”- Pernah Berlakon Dalam Filem International, Yayan Ruhian Selesa Berlakon Watak Antagonis Dalam Mat Kilau

Menerusi satu temu bual bersama para eplakon dalam filem Mat Kilau, kenyataan dari Yayan Ruhian menarik perhatian ramai apabila kenyataan yang diberikan oleh beliau dalam temu bual terlalu merendah diri walaupun beliau merupakan pelakon yang pernah berlakon bersama artis antarabangsa.

Yayan Ruhian yang dikatakan masih belajar untuk menjadi seorang pelakon aksi yang profesional sememangnya mahir dalam ilmu persilatan dan hal ini membuatkan beliau yang dari Indonesia menerima pelbagai pujian dari para peminat.

Menurut dari kenyataan yang diberikan oleh Yayan, kehadiran beliau dalam filem Mat Kilau diharapkan dapat mempertajam dan mempercantikkan lagi filem aksi tersebut dengan sifat dan ciri ciri pahlawan.

Filem tersebut membuatkan beliau bangga kerana dapat diberikan ssatu peluang yang tinggi untuk beliau berlakon bersama para artis Malaysia yang cukup handal dalam bidang lakonan untuk beraksi bersama beliau.

Karya beliau dalam memainkan watak antagonis inimembuatkan beliau lagi mahir dalam melakonkan watak aksi tersebut dan beliau bersyukur seadanya kerana memberikan peluang keemasan itu kepada beliau.

Video:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DaebaKing (@daebakingz)

Beliau juga berterima ksih kepada Syamsul Yusoff kerana memberikan satu watak yang menarik kepada beliau dan beliau berharap dengan terhasilnya filem Mat kilau ini dapat membuatkan para netizen untuk lebih mengenali negara sendiri dan mahir dalam ilmu persilatan kerana itu merupakan satu ilmu turun temurun yang sememangnya harus diperjuangkan hingga kini.

Komen netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Network

Sumber: sinetronmalaya.com

Be the first to comment on "“Karisma Dia Cukup Jd Hero..”- Pernah Berlakon Dalam Filem International, Yayan Ruhian Selesa Berlakon Watak Antagonis Dalam Mat Kilau"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*