“Ingat Main Hent4m Je..”- Zamani Congak Soalan Kira Kira Dalam Live, Faizal Tahir Terkejut Tengok Jawapan

Menerusi satu klip dimana Faizal Thir dan Zamani perlu bermain sebuah bermainan bersama wartawan dalam menjawab soalan yang diberi.

Klip tersebut mendapat perhatian dari para peminat kerana tidak menyangkakan penyanyi legend tersebut mampu menjawab setiap pertanyaan tersebut dengan baik dan sangat menghiburkan. Dapat dilihat persahabatan penyanyi tersebut begitu akrab dan ini membuatkan mereka menerima pelbagai pujian dari para peminat.

Mengikut sumber, sebelum Zamani menjadi seorang penyanyi terkenal, beliau pernah bekerj sebagai pegawai bank dan ini membuktikan pada satu soalan yang ditanya oleh pihak produksi.

Beliau ditanya satu soalan kira kira dan meminta para artis tersebut menjawab namun ketangkasan Zamani membuatkan para peminat terkejut apabila beliau berhasil menjawab soala tersebut dengan betul dan sangat tepat tanpa menggunakan sebarang alat untuk mengira.

Hal ini membuatkan Faizal Tahir sendiri mengaku akan ketangkasan yang dimilik oleh rakan artis beliau dalam menjawab soal tersebut di dalam live sehinggakan raut wajah Faizal berubah terkejut kerana rakan beliau begitu bijak dan pintar sekali.

Video:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DaebaKing (@daebakingz)

Pelbagai soalan ditanya kepada mereka dan tiba waktu dimana Faizal Tahir perlu menyanyikan lagu Zamani membuatkan para epminat terpegun melihat kemerduan suara Faizal.

Nyanyian tersebut diteruskan lagi apabila Zamani cuba berduet bersama beliau dan sememangnya sungguh mantap dan merdu sekali. Para peminat mendoakan agar persabahatan mereka tetap terjalin sehingga ke akhir hayat.

Komen netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Network

Sumber: sinetronmalaya.com

Be the first to comment on "“Ingat Main Hent4m Je..”- Zamani Congak Soalan Kira Kira Dalam Live, Faizal Tahir Terkejut Tengok Jawapan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*