“Contoh terbaik seorang bapa,” – Rutin wajib Norman Hakim untuk anak-anak

Pelakon, Norman Hakim tetap meluangkan masa untuk anak-anaknya walaupun kadang-kadang pulang lewat malam kerana tugas seharian.

Norman menerusi Instagram memuatnaik video memaparkan dia mencium anak-anaknya yang sedang bersiap untuk ke sekolah, hari ini.

“My daily routine (rutin harian) dan juga semua ‘parents’ (ibu bapa) kat luar sana. Balik lewat macam mana pun, rutin pagi macam ni memang wajib sebab mereka perlukan doa dan barakah kita supaya tenang minda dan jiwa menyerap segala ilmu insya-Allah.

  “Minggu ini dan minggu depan, minggu yang paling sibuk untuk anak-anak. Bukan setakat akademik tapi ‘preparation’ (persiapan) untuk Hari Sukan. Hari-hari anak-anak ‘excited’ (teruja) cerita perkembangan latihan sukan kat sekolah sebab papa memang minta ‘report progress’ (laporan perkembangan) masuk acara apa dan sebagainya.

“Papa paling ‘excited’ tunggu Hari Sukan anak sebab nak masuk semua acara yang melibatkan ‘parents’,” tulisnya berjenaka.

Video:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Doa Mak Ayah Anak Isteri❤️ (@normanhakim_786)

Pelakon filem Tiga Janda Melawan Dunia ini turut mendoakan agar semua anak-anak sentiasa dalam lindungan dan kasih sayang Allah. 

Perkongsian ini mendapat lebih 8,000 tanda suka dari pengikutnya setakat ini.  

Komen netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Network

Sumber: Harian Metro

Be the first to comment on "“Contoh terbaik seorang bapa,” – Rutin wajib Norman Hakim untuk anak-anak"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*