[VIDEO] Gelagat kucing ‘naik’ vacum buat ramai terhibur

Tak dinafikan, ramai yang suka membela kucing di rumah kerana kecomelan mereka ini. Namun ada kalanya, kucing sering melakukan perkara-perkara di luar jangkaan dan memeningkan kepala pemilik mereka.

Haiwan kesayangan seperti kucing ini sudah tentu menjadi pilihan ramai untuk dipelihara. Bukan sahaja sifatnya yang cukup manja dan sukakan perhatian, malah haiwan ini juga dapat membuatkan pemiliknya rasa gembira dengan kehadiran mereka.

Menerusi satu video tular di laman tiktok krtnrhmn, dapat dilihat telatah beberapa ekor kucing ‘bermain’ berdekatan dengan sangkar mereka.

Namun, salah seekor daripada kucing tersebut mencvri perhatian ramai apabila dilihat duduk di atas vacum yang digerakkan secara automatik oleh pemiliknya.

“Memang vacuum aku tu barang mainan korang pun,” tulis krtnrhmn di ruangan kapsyen.

Video:

@krtnrhmn

memang vacuum aku tu barang mainan korang pun

♬ Jeming Intan Berlian (Hidup Kita Keno Steady) – normuhammadhafiezhayqal

Ketika artikel ini ditulis, perkongsian tersebut telah mendapat 265k tontonan, 30.5k tanda suka dan pelbagai komen dari netizen yang rata-rata terhibur dengan gelagat kucing tersebut.

Komen netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Network

Sumber: tiktok krtnrhmn

Be the first to comment on "[VIDEO] Gelagat kucing ‘naik’ vacum buat ramai terhibur"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*