Vir4l Wanita bernama ‘F’ meng4ku dilamar 2 hari selepas cer4i Elly Suriaty, Ini respons Azri Iskandar

PETALING JAYA – Menjawab dakw4an tidak semena-mena seorang wanita dikenali sebagai F yang mengakui menerima lamaran daripadanya, pelakon Azri Iskandar memohon kehidupannya tidak terus dig4nggu indiv!du terbabit.

Seorang wanita dikenali sebagai F mendakwa dirinya berasa tert!pu kerana Azri pernah mengajaknya berkahwin selepas bercer4i dengan Ellie. Namun tiba-tiba dakw4nya, dia mendapat tahu Azri ingin mengahwini wanita lain.

Azri atau nama sebenarnya, Azri Iskandar Zulkiffly Iskandar ketika dihubungi Kosmo! Online sebentar tadi memberitahu, tidak logik untuk dirinya mengajak seorang wanita berkahwin dua hari selepas bercer4i dengan bekas isteri, Ellie Suriaty.

“Saya tak tahu apa m0tif dia buat pended4han kepada media selepas saya bercer4i dan membuat pended4han ingin membina masjid dengan Azra Diera.

“Kalau niatnya untuk mengervhkan hubungan antara saya dengan bakal isteri, semoga berjaya sebab Azra percayakan diri saya.

“Pesan saya untuk dia, berhent!lah. Tol0ng jgn kac4u hubungan dan runtvhkan masjid yang saya nak bina dengan Azra,” katanya.

Pelakon drama Rahimah Tanpa Rahim itu menegaskan lagi bahawa, hanya Azra yang ingin dikahwininya buat masa sekarang.

“Saya cuma nak berkahwin dengan Azra. Apabila membaca dakw4annya, saya pun terkejvt tapi saya yakin, Azra lebih tahu kebenarannya.

“Macam saya cakap tadi, di mana logiknya dua hari lepas bercer4i terus ajak berkahwin sedangkan sebelum itu kami dah putus hubungan agak lama sebelum bertemu kembali baru-baru ini,” ujarnya.

Untuk rekod, Azri dan Ellie Suriaty bercer4i tal4k satu di Mahk4mah Rendah Syar!ah Gombak Timur pada 17 Mei lalu.

Terbaharu, dia mengesahkan ingin mengahwini wanita pilihan yang juga merupakan seorang penulis skrip, Dr. Azra Diera, 43, bulan ini.

Katanya kepada media, dia bakal menghantar rombongan merisik pada 23 Jun ini.

“Buat masa sekarang tarikh nikah belum ada. Insya-Allah dalam masa dua minggu ini saya akan ke Perlis berjumpa keluarga perempuan untuk merisik.

“Saya nak bincang dengan keluarga Azra untuk percepatkan perkahwinan, kalau boleh bulan ini,” ujarnya.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Network

Sumber;– KOSMO! ONLINE

Be the first to comment on "Vir4l Wanita bernama ‘F’ meng4ku dilamar 2 hari selepas cer4i Elly Suriaty, Ini respons Azri Iskandar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*