[Vide0] Wanita Kecew4 Ditvduh Ambil Kesempatan Wajah Mirip Arw@h Siti Sarah

Sebelum ini, pelakon veteran, Raisuddin Hamzah bertemu dengan seorang wanita yang dikatakan mirip wajah anaknya, Allahy4rham Siti Sarah sempena ulang tahun kelahirannya.

Namun begitu, wanita berkenaan dikenali sebagai Nurul Amera meluahkan rasa kes4l apabila ramai individu memberikan k0men neg4tif terhadap dirinya.

Luah rasa kes4l

Menerusi vide0 yang dimuat naik oleh Nurul Amera di TikTok, mended4hkan bahawa setiap hari dia menerima kec4man dan pelbagai k0men neg4tif daripada warg4net.

Tujuan saya buat vide0 ni saya nak cerita yang sampai ke hari ini dan hari-hari lah saya dapat kec4man macam-macam.

Malah, Amera turut mengatakan sehingga kini dia tidak pernah membuat k0nten atau meng4ku bahawa wajahnya mirip Allahy4rham Siti Sarah.

Siapa yang dah lama follow saya dari dulu mereka akan tahu yang setiap kali saya p0st pasal diri saya, saya tak pernah lagi mengaku seiras dengan sesiapa sahaja.

Belum pernah buat k0nten lagi yang mengaku diri saya seiras ke apa. Banyak orang yang kec4m dan h!na saya dari Facebook ,Instagram, TikTok dan semua berfikiran neg4tif. Ada pun hanya beberapa orang je yang berfikiran positif.

Dalam pada itu, wanita ini turut meng4kui bahawa terdapat individu yang menudvhnya sengaja mengambil kesemp4tan hadir ke majlis ulang tahun berkenaan sedangkan niatnya hanya untuk berjumpa dengan pelakon veteran tersebut.

Kata saya ni mengg4tal, pergi sana sebab nak ambil kesemp4tan lah. Tapi saya pergi sana sebab niat saya nak jumpa ayah arw4h dan tak ada niat lain. Sebab dorang yang invite, ada rezeki kita jumpa lah.

Vide0 penjelasan;

@bungaapril097

♬ original sound – Bunga April – Bunga April

‘Tapi memang ada iras’

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata net!zen menasihatkan agar Amera tidak melay4n k0men-k0men neg4tif tersebut. Malah, ada juga di antara mereka yang memberi semangat supaya wanita ini terus tabah.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Network

Sumber : bungaapril097 / OHBULAN

Be the first to comment on "[Vide0] Wanita Kecew4 Ditvduh Ambil Kesempatan Wajah Mirip Arw@h Siti Sarah"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*