Anak b4ntah Azri Iskandar terburu-buru nak kahwin lagi, minta Dr Azra fikir semula niat nikahi bapa

PENGAKUAN seorang wanita yang mend4kwa berc!nta dengan Azri Iskandar selepas aktor itu bercer4i dengan Ellie Suriaty turut mengejvtkan anak pasangan itu, Azrell Omar.

Ujar Azrel, 18, juga terkejvt dengan peng4kuan wanita dikenali sebagai ‘F’ yang mend4kwa pernah pulang ke kampung bersama bapanya.

“Dalam tempoh 18 tahun ni rasanya saya tak tertinggal banyak sangat benda untuk tak tahu apa yang berlaku di sebalik perkahwinan mereka.

“Saya terkejvt sebab masa ayah balik kampung hari tu dia kata balik seorang sahaja, tiba-tiba keluar ber!ta macam ini.

“Pertama kenapa perlu t!pu? Kedua benda ni terlalu tiba-tiba. sebagai anak saya faham tapi ada rasa kecew4 dengan tindakan ayah,” katanya ketika dihubungi mStar pada Jumaat.

Wanita bernama F mendakwa bekas kekasih Azri Iskandar.

Terdahulu, seorang wanita dikenali sebagai ‘F’ membuat pended4han secara eksklusif kepada mStar bahawa dia berasa diperma!nkan apabila aktor itu membuat keputusan berkahwin dengan wanita lain.

Wanita itu memberitahu dia sudah berjumpa dengan keluarga Azri sebelum mendapat tahu pelakon itu akan berkahwin dengan wanita bernama Azra.

Dalam pada itu Azrell berkata dia dan adik-beradik yang lain berasa terk!lan dan kecew4 dengan tindakan bapanya yang mengambil keputusan untuk berkahwin baharu ketika ibu mereka masih dalam tempoh edah.

Dia juga memberi nasihat kepada Dr Azra untuk mempertimbangkan semula keputusan berkahwin dengan bapanya selepas timbul pelbagai isv yang melibatkan aktor tersebut.

Saya dan adik-beradik tak setuju apabila ayah buat keputusan untuk kahwin baharu sebab mereka baru sangat bercer4i.
AZRELL ISKANDAR
ANAK AZRI ISKANDAR

“Saya dan adik-beradik tak setuju apabila ayah buat keputusan untuk kahwin baharu sebab mereka baru sangat bercer4i. Lebih baik dia fokus kepada diri dan kerjaya dia.

“Saya tanya ayah betul ke? Kenapa cepat sangat? Dia kata hanya nak kenal-kenal dulu.

“Kepada Dr Azra mungkin dengan apa yang telah terjadi ini, anda boleh pertimbangkan kembali keputusan nak kahwin dengan bapa saya. Awak nilai la sendiri,” ujarnya.

Ketika ditanya tentang keadaan ibunya selepas bercer4i, Azrell berkata Ellie seorang wanita yang kuat kerana masih dapat meneruskan kehidupan seperti biasa.

Azrel tidak bersetuju ayahnya kahwin terburu-buru.

“Ibu saya adalah seorang yang kuat sebab dalam benda macam ni terjadi dia masih teruskan kehidupan harian dia dengan bekerja.

“Dia pandai asingkan masalah dengan kerja, jadi tiada apa yang boleh menghalang dia.

“Saya nak minta maaf kalau ayah saya ada DM atau chat dengan mana-mana wanita dan berjanji apa-apa sebab dia baru bercer4i… mungkin itu cara dia legakan hati,” ujarnya.

Pelakon P0ntianak Harum Sund4l Malam itu mengumumkan bakal berkahwin dengan Dr Azra Diera dalam masa terdekat.

Untuk rekod, Azri dan Ellie Suriaty bercer4i tal4k satu di Mahk4mah Rendah Syar!ah Gombak Timur pada 17 Mei lalu selepas 19 tahun hidup bersama.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Network

Sumber; MSTAR

Be the first to comment on "Anak b4ntah Azri Iskandar terburu-buru nak kahwin lagi, minta Dr Azra fikir semula niat nikahi bapa"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*