Ni salah keropok tu. Kalau takde, I sopan je – Fazura

Pepatah ada mengatakan bahawa orang perempuan dengan makanan memang tak dapat dipisahkan, tidak kiralah usia masih kanak2 ataupun sudah dewasa tetapi bila melihat makanan, sampai ke telinga senyumnya.

Begitu juga dengan Selebriti terkenal Fazura yang juga tidak terkecuali “terlekat” dengan makanan itu sampai la makanan itu habis. Sejak berkahwin dengan Fattah Amin, Fazura kini sudah tidak lagi berlakon tetapi fokus dengan keluarga dan perniagaan tudungnya.

Terkini, sebuah video lawak yang dimuatnaik Fazura di laman aplikasi Tik Tok miliknya yang memaparkan dirinya yang sedang khusyuk memakan keropok sampaikan satu bekas besar keropok dipegangnya tanpa kongsi dengan orang lain.

Bukan sahaja cantik tetapi fazura memang selalu memuatnaik video lawak kebelakangan ini. Caption yang ditulis pada video itu yang membuatkan ramai yang tergelak kerana pada caption itu fazura menyalahkan keropok kerana terlalu sedap sehingga hilang kesopanan dirinya bila makan keropok itu.

Video:

@fazuraofficial

Ni salah keropok tu. Kalau takde, I sopan je.

♬ Funny Laugh no no no – Sound Effect

Menjengah ke ruangan komen pula, ramai yang memuji kecantikan dan keayuan Fazura yang cantik walaupun sedang makan keropok dengan tidak sopan. Walaupun begitu tetap comel. Begitulah komen yang ditinggalkan oleh peminat setia Fazura.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Network

Sumber: Tiktok fazuraofficial, sinarviral

Be the first to comment on "Ni salah keropok tu. Kalau takde, I sopan je – Fazura"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*