Rezky Aditya Buka MuIut lsv Anak Lu@r Nikah, [VIDEO] Citra Kirana: Saya Siap Ter!ma Takdir Dengan Lapang D4da

Selepas sekian lama mendiamkan diri, pelakon Indonesia Rezky Aditya tampil memberi penjelasan mengenai isuu dia mempunyai seorang anak lu4r n!kah dengan wan!ta bernama Wenny Ariani.

Sambil ditemani isteri tercinta, Citra Kirana, Rezky menyatakan dia sukarela untuk melakukan uj!an DNA bagi mengesahkan identiti Naira Kaemita Sasmita atau dipanggil Kekey.

Sedia pikul tanggungjawab

Rezky, 37, akan melaksanakan tanggungjawab sebagai ayah dan memberi nafkah kepada Naira sekiranya keputusan membuktikan dia adalah ayah kandung.

Perkara tersebut diberitahu menerusi akaun Youtube Ciky Citra Rezky, pada Jumaat.

Di sini saya ingin memberitahu saya bersedia untuk melakukan uj!an DNA dengan Naira. Ini semua saya lakukan atas dasar kemanusiaan dan juga untuk menjawab keraguan atas hubvngan saya dengan Naira.

Saya menegaskan bahawa saya akan bertanggungjawab dan melaksanakan kewajipan saya sebagai ayah jika uj!an DNA boleh dilakukan dan keputusannya membuktikan saya ayah kandung kepada Naira.

Saya akan menyayangi dan juga memberi nafkah kepada Naira.

Maafkan kes4lahan masa lampau

Dalam pada itu, pelakon sinetron Malin Kundang 2 turut mem!nta maaf kepada seluruh r4kyat Indonesia, keluarga serta peminat yang terkesan dengan k0ntr0versi p4nas.

Akhir kata, saya memohon maaf atas masa lalu. Di saat ini, saya sebagai ketua keluarga wajib untuk memastikan isteri dan anak saya dalam keadaan bahagia.

Sebelum ini, Wenny mended4hkan kepada umum dia pernah bers3kedvdukan dengan aktor tersebut dan mempunyai zur!at bersama. Wenny juga memberitahu dia membesarkan kanak-kanak itu sendirian dan kini nek4d untuk menvntut hak pengakuan.

VIDEO;

Rezky berkahwin dengan Citra Kirana di Bandung pada 1 Desember 2019 dan hasil perkahwinan tersebut mereka dikurniakan seorang anak lelaki, Keene Atharrazaka Aditya.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Network

Sumber: Youtube Ciky Citra Rezky

Kredit; Ohbulan

Be the first to comment on "Rezky Aditya Buka MuIut lsv Anak Lu@r Nikah, [VIDEO] Citra Kirana: Saya Siap Ter!ma Takdir Dengan Lapang D4da"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*