“Suara Punyalah Sedap Tapi..”- Reaksi Marsha Milan Dengar Lagu Sendiri Di Restoran Buat Ramai Tertawa

Menerusi satu klip yang dikongsikan oleh salah seorang teman kepada selebriti terkenal iaitu Marsha Milan kini menjadi perhatian ramai abpabila beliau dikhabarkan berasa sangat segan jika ada tempat ynag memasang lagu miliknya.

Beliau yang memiliki sifat yangrendah diri dan tidak somb0ng dengan para peminat itu kelihatan tidak canggung berada di kedai makanan yang biasa bersama ahli keluarga beliau dan ini membuatkan beliau masih diingati sehingga kini walaupun beliau kini bergelar sebagai seorang isteri.

Beliau dikenali sebagai seorang penyanyi apabila beliau mula berjinak jinak dalam rancangan yang pernah menjadi kegemaran ramai iaitu ‘Akademi Fantasia’ dan kini beliau masih dikenal apabila lgu yang beliau nyanyikan pada sebuah rancangan televisyen iaitu pada Anugerah Juara Lagu dengan nyanyian lagu ‘Cinta’ dan membuatkan ramai terkejut dengan keupayaan beliau sehingga mampu menerima anugerah pada rancangan tersebut.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madrid Milan London (@marshamilan)

Baru baru ini, beliau mengisi waktu lapang beliau bersama dengan orang yang beliau sayangi menjamu selera di sebuah restoran dengan hanya berpakaian seperti biasa sahaja kerana menginginkan keselesaan ketika berjumpa mereka itu sedikit sebanyak mengubati rindu peminat apabila beliau sering mengukir senyuman yang cukup manis dan mempersona.

Namun peristiwa yang membuatkan beliau m4lu sehinggakan beliau ingin menutup seluruh wajah cantik itu apabila lagu yang menjadi kegemaran ramai iaitu ‘Cinta’ dipasang di restoran tersebut. Ketika lagu tersebut dipasang, beliau sanggup emnutup raut wajah beliau dengan pelitup muka dan berasa begitu segan apabila mendengar suara beliau sendiri di bahagian chorus.

VIDEO;

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DaebaKing (@daebakingz)

Pelbagai komen diberikan netizen;

@mimie@may:sebenarnya Marsha bangga tapi dia ni Jeni’s humble down to earth,sbb tu dia rasa malu2,apa2 pun Sy ttp bangga Sama Marsha

@Are-Bash:aq pun jnis x suka dngr suara sndri masa rekot,

@Mummy_Anak_5 :suara sy bercakap pun klo rekod dengar balik SAYA MALU DAN TIDAK SUKA DENGAR

@Dyg NorMash:aduuiina comel bah si Marsha ni ingat msa lepak dng dia mcm ni la dia lucu peramah..gila2

@ayue93:kata laki aku Marsha ni satu sekolah dgn dia ,di kk kolej yayasan Sabah ,org nya peramah tak sombong,dekat clas MMG suka nyanyi

@Gabriel L622:Sya org Sabah pun ada pernah nampak Marsha..mau juga suruh dia jadi maskot produk saya…ecing

@mizanlizah Mizan82:terasuk oleh lagu sendiri,coz lagu ni mmg kuat dia punya aura

@ricebowl177:tak sia2 vote Marsha time kat AF dulu…I am so proud of her now …sangat senang org dah recognize her quality…

@Hunter85:seorg yg merendah diri terbaik marsha

@Rina Salleh115:dia mmg humble. tgk cara dia care mil dia kt mekah. Love her.

@𝒍𝒆𝒂_𝒈𝒍𝒐𝒔𝒔𝒔®:mungkin katanya bgaimana rupa dia semasa tarik chorus lagu tu

@Shasya Sulieman:Dulu masa af igtkan marsha ni gedik tau. Rupanya2 manja sama macam elly mazlin dengan ella . Gedik yg boleh terima

Marsha Milan kini kelihatan begitu bahagia bersama suami tercinta dan masih berkarya untuk para peminat beliau yang menginginkan lagu lagu beliau sering dimainkan di konti radio kerana lontaran suara beliau yang begitu menakjubkan.

Apa apa pun, sebagai netizen hanya mampu berdoa yang terbaik buat selebriti tersebut agar terus memajukan industri musik dengan lagu lagu yang bertaraf antarabangsa.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Network

Sumber; TIKTOK dan IG / https://sinetronmalaya.com/

Be the first to comment on "“Suara Punyalah Sedap Tapi..”- Reaksi Marsha Milan Dengar Lagu Sendiri Di Restoran Buat Ramai Tertawa"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*