“Habislah” – Pengantin Buat Persembahan Silat, Net!zen Kec0h Bini Dah Bagi Warn!ng Awal

Kebiasaannya, setiap majlis perkahwinan sudah tentu ada persembahan khas untuk ditonton, ada pengantin yang menjemput artis luar untuk menyanyi, ada juga pengantin itu sendiri yang membuat persembahan seperti menari dan sebagainya.

Namun, baru-baru ini tular sebuah vide0 di TikTok yang memaparkan pengantin perempuan membuat persembahan silat telah mencvri tumpuan.

Pengantin perempuan disuruh buat persembahan silat untuk suaminya, Menerusi vide0 berkenaan, kelihatan pasangan pengantin sedang duduk di pelamin mereka pada hari bahagia itu.

Apa yang lebih menarik perhatian adalah apabila pengantin perempuan diminta untuk membuat persembahan silat depan orang ramai. Pada awalnya, dia kelihatan segan maluu namun dia yang juga pandai bersilat itu menunjukkan bakatnya.

Pengantin cantik itu tidak kekok langsung semasa melakukan persembahan. Namun, net!zen kec0h dan berseloroh bahawa dia ada maksud tersirat yang ingin memberi am4ran kepada suaminya.

VIDEO;

@ienaaaaaaaa_

Sikit2 bole laa😅#fypgakni #xyzbca #berandafyp #senisilatmelayu

♬ Mentera Semerah Padi – M. Nasir

“Berdebar suaminya bila isteri dah buka langkah” – Netizen

Susulan tularnya video itu yang kini meraih sehingga 629K tontonan, 48K tanda suka dan 600 komen di TikTok, rata-rata net!zen turut memberikan pelbagai reaksi masing-masing. 

KOMEN NETIZEN;

Habislah bang, lepas ni duduk rumah jelah! 😛

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Network

Sumber; TIKTOK / https://says.com/

Be the first to comment on "“Habislah” – Pengantin Buat Persembahan Silat, Net!zen Kec0h Bini Dah Bagi Warn!ng Awal"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*