“Kalau Menantu 0rang Fashion Ni Lah Jadinya” – Ramai Puji Pakaian Casual Perdana Menteri

Umum mengetahui bahawa Perdana Menteri merupakan satu jawatan yang paling penting dalam negara kita, jadi tidak hairan la apabila apa yang digayakan oleh perdana menteri samada pakaian casual atau pakaian rasmi sering kali menjadi perhatian.

Seperti yang kita sedia maklum, seharusnya perdana menteri ini harus selalu memakai pakaian rasmi kerana ianya nampak lebih rasmi dan lebih sesuai untuk digayakan ketika berjumpa dengan ketua negara lain.

Baru- baru ini, apabila sesi pertemuan empat mata bersama rakan sejawat beliau iaitu Perdana Menteri singapura TYT Lee Hsien Loong, pakaian casual perdana menteri kita dipuji kerana terlihat kasual dan menjadikan pertemuan tersebut sebagai pertemuan biasa yang tidak melibatkan isu-isu penting negara.

Penggayaan kasual yang digayakan oleh Perdana Menteri Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob itu dikatakan berkaitan juga dengan menantu beliau yang juga merupakan seorang yang mendapat nama dalam dunia fesyen iaitu Jovian Mandagie.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ismailsabri60 (@ismailsabri60)

Pereka fesyen terkenal Jovian Mandagie yang merupakan menantunya dikatakan merupakan insan di sebalik tabir yang menggayakan pemakaian yang sesuai untuk setiap majlis yang harus dihadiri oleh Perdana Menteri Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Network

Sumber:  Instagram ismailsabri60, sinarviral

Be the first to comment on "“Kalau Menantu 0rang Fashion Ni Lah Jadinya” – Ramai Puji Pakaian Casual Perdana Menteri"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*