Ummi bilal mase kecik, Mesti korang dah boleh agak muka bilal kan?

Tidak dinafikan yang semua ibu bapa adalah cerminan kepada anak-anaknya. Sebenarnya kalau hendak tengok macam mana rupa kita masa kecil, kita boleh lihat wajah anak kita sekarang kerana wajah anak kita saling tak tumpah seperti zaman kita masih kecil.

Seperti selebriti neelofa yang telah memuatnaik satu gambar masa kecilnya yang telah ditulis caption yang gambar masa kecilnya itu sangat persis dengan wajah anak kesayangannya itu iaitu Muhammad Bilal.

Seperti yang kita semua tahu, sehingga ke hari ini wajah anak sulung kesayangan Neelofa dan PU hariz itu masih tidak ditunjukkan kepada tontonan umum disebabkan beberapa faktor yang tidak diberitahu oleh neelofa dan PU hariz.

Susulan dari gambar masa kecil yang dimuatnaik itu sedikit sebanyak memberitahu yang sebenarnya bilal banyak mengikut wajahnya dan peminat yang ingin melihat wajah Bilal sekarang boleh melihat gambar neelofa sewaktu masih kecil itu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neelofa (@neelofa)

Menjengah ke ruangan komen pula, ramai netizen yang meluahkan rasa tidak sabar mereka hendak melihat Bilal kerana mengikut gambar itu, mesti Bilal juga mempunyai wajah yang sangat comel.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Network

Sumber: Instagram story neelofa, sinarviral

Be the first to comment on "Ummi bilal mase kecik, Mesti korang dah boleh agak muka bilal kan?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*