“Thank you Sha,” – Noor Kartini terharu, Atisha Khan sponser tempat mewah sempena ulang tahun perkahwinan

Usahawan terkenal Datin Noor Kartini merupakan ibu kepada selebriti terkenal tanah air iaitu Neelofa. Walaupun mempunyai anak yang juga mempunyai status jutawan tetapi Datin Kartini tidak sombong malah beliau juga dikenali dengan usaha beliau sendiri.

Sempena Hari Ulang Tahun Perkahwinan, Datin Noor Kartini berkongsi hadiah istimewa yang diberikan oleh anak-anaknya. Tetapi satu hadiah yang dikongsikan di laman aplikasi Instagram miliknya iaitu hadiah yang diberikan oleh anak perempuannya iaitu Atisha Khan.

Perkongsian video itu telah memaparkan hadiah yang bermakna buatnya iaitu hadiah Bulan Madu kepada ibunya itu daripada Atisha Khan. Video itu telah memaparkan keindahan bilik yang ditempah untuk dirinya dan suaminya.

Walaupun datin noorkartini juga mampu untuk merasai pengalaman menyambut Ulang Tahun Perkahwinan mereka dengan menempah tempat percutian tetapi apabila ianya diberikan sebagai hadiah oleh anaknya, itu yang membuatkan dirinya sangat gembira dan terharu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noor Kartini Noor Mohamed (@noorkartini)

Menjengah ke ruangan komen, netizen bertanya lokasi tempat yang menjadi destinasi bulan madu mereka yang tidak dikongsikan tempatnya dan ade juga yang mengucapkan selamat menyambut hari ulang tahun kepada mereka.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Network

Sumber: Instagram noorkartini, sinarviral 

Be the first to comment on "“Thank you Sha,” – Noor Kartini terharu, Atisha Khan sponser tempat mewah sempena ulang tahun perkahwinan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*