[VIDEO] Tak Mampu Telan Bebola Panas, Bini Buat Hal Laju Sumbat Ke Mulvt Suami

Alam rumah tangga merupakan alam yang diimpikan oleh semua insan di dunia ini. Mempunyai pasangan yang sehati sejiwa juga merupakan impian semua orang. Pasangan yang boleh menerima buruk baik dan menerima kita seadanya.

Dikurniakan pasangan yang boleh menerima dan sama kepala dengan kita juga merupakan satu rahmat. Seperti mana rakaman sebuah video yang telah tular di Aplikasi Tik Tok apabila tiba- tiba menyuapkan bebola ayam yang panas ke dalam mulut suaminya dan sambil ketawa melihat reaksi suaminya itu.

Seperti semua wanita yang lain, isterinya itu juga seorang peminat makanan. Apabila mereka berdua hendak makan bakso, suaminya itu yang sedang memandang sempat memberithunya supaya meniup dahulu bakso itu sebelum memakannya tetapi tidak diendahkan.

Apabila terasa bakso itu masih panas dan tidak sempat meniupnya, isterinya itu terus menyuap bakso itu ke dalam mulut suaminya itu dan dengan muka terkejut suaminya itu sempat juga menikm4tinya dengan muka yang terpaksa.

Video:

@nadyakherunnisaa

♬ No Love Speed Up – ~

Menjengah ke ruangan komen, ramai netizen turut tergelak melihat reaksi suaminya yang menahan marah dan sabar apabila diberikan bakso yang panas itu.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Network

Sumber: Tiktok nadyakherunnisaa, sinarviral

Be the first to comment on "[VIDEO] Tak Mampu Telan Bebola Panas, Bini Buat Hal Laju Sumbat Ke Mulvt Suami"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*