2 Tahun Kenal Tunang Dekat PUBG, Tak Pernah Jumpa & Video Call – ‘Tengah Usaha Menjadi Halal Untuk Dia’

Pernah dikec3wakan oleh seorang lelaki empat tahun lalu, bukan alasan bagi seorang g4dis untuk tidak membuka hatinya kepada calon baharu yang dikenali menerusi platform permainan atas talian PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG). Tahniah!

Kalau dah jodoh tak ke mana…

Menerusi video pendek dikongsi seorang gadis dikenali sebagai Qasehannis, memperincikan momen-momen berkenalan bersama teman lelakinya sebelum mereka mengambil keputusan untuk bertunang.

Difahamkan, pasangan ini mula berkenalan pada tahun 2020 di aplikasi PUBG dan sepanjang setahun perkenalan tersebut mereka sama sekali tidak berjumpa mahu pun membuat panggilan video seperti pasangan-pasangan yang lain.

2022 tanpa jumpa terus menjadi tunangan dia. Alhamdulillah 2 tahun pertahankan hubungan. InsyaAllah tengah usaha menjadi yang halal untuk dia.

Video:

@qasehannis

Alhamdulilah 2tahun pertahankan hubungan insyallah tengah berusaha menjadi yang halal tok dia❤️ #fypシ゚viral #fypsounds #viraltiktok #RancakRaya #raya2022 #queenstrike #luckystrike #fypage #mentionyourlove❤️💍 #fyp

♬ bunyi asal – 𝓪𝓶𝓼𝔂𝓪𝓻 𝓳𝓸𝓱𝓪𝓻𝓲 👾 – 𝓪𝓶𝓼𝔂𝓪𝓻 𝓳𝓸𝓱𝓪𝓻𝓲 👾

Selepas dua tahun berkenalan, pasangan ini masih tidak berjumpa antara satu sama lain dan terus mengikat tali pertunangan. Video yang mendapat hampir 200k tontonan meraih pelbagai respon daripada wargamaya yang turut teruja dengan kisah percintaan pasangan muda ini.

Komen netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Network

Sumber: Oh bulan

Be the first to comment on "2 Tahun Kenal Tunang Dekat PUBG, Tak Pernah Jumpa & Video Call – ‘Tengah Usaha Menjadi Halal Untuk Dia’"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*