[Video] “Best kan jadi kesayangan anak murid” – Banyak dapat hadiah sempena hari guru

Guru adalah tunjang terpenting dalam sistem pendidikan negara. Guru bukan sahaja menyampaikan ilmu malah guru juga adalah insan yang mendidik sahsiah pelajar dan menjadi contoh terbaik kepada pelajar.

Sambutan Hari Guru adalah sambutan yang menjadi kewajipan kepada semua murid kerana ianya menunjukkan bahawa kita menghorm4ti guru dan menghargai jasa guru yang dicurahkan kepada kita selama kita bergelar seorang pelajar.

Sebuah rakaman video mengenai seorang guru yang mendapat hadiah daripada anak muridnya itu menunjukkan bahawa guru tersebut merupakan kesayangan semua murid. Walaupun tangan telah penuh dengan hadiah tetapi masih ada yang masih memberikan hadiah kepadanya.

Rakaman video itu menunjukkan seorang guru dan juga seorang ustaz yang mendapat hadiah yang banyak dari muridnya dalam sambutan hari guru pada tahun ini.

Video:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by jentikhati™ (@jentikhati)

Menjengah ke ruangan komen, ramai yang meninggalkan komen yang guru tersebut mungkin menjadi kesayangan murid kerana jumlah hadiah yang diberikan kepadanya. Semoga Allah SWT sentiasa merahm4ti kalian di atas pengorbanan, jasa dan bakti.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Network

Sumber: Instagram jentikhati, sinarviral

Be the first to comment on "[Video] “Best kan jadi kesayangan anak murid” – Banyak dapat hadiah sempena hari guru"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*