“Patut la scene ni semua terkejvt..”- Terlalu Menjiwai Watak Untuk Men4mpar, Buat Satu Produksi Terkejut Bila Tengok

Menerusi satu klip yang menceritakan belakang tabir drama yang menjadi kegilaan ramai iaitu ‘Khilaf Asmara’ yang dilakonkan dengan pelakon yang begitu mantap iaitu Fattah Amin, Nelydia Senrose dan Fasha Sandha mendapat perhatian ramai apabila ada yang berkongsikan rakaman belakang tabir peristiwa Luqman dit4mpar kerana menceraikan isteri beliau.

Lakonan tersebut seperti realiti kerana ada peristiwa mengejut ketika lakonan itu diteruskan dan ini membuatkan ramai terhibur setelah mengetahui perkara sebenar.

Babak yang begitu membuatkan ramai em0si dengan rasa tidak bersalah Luqman apabila diusir keluar memberi impak yang begitu jelas apabila aksi beliau dit4mpar membuatkan Fasha yang berada dibelakang beliau terkejut.

Difahmakan, ketika salah satu ahli produksi memaparkan aksi belakang tabir itu membuatkan para netizen begitu terhibur kerana ketika ayah Irma cuba untuk memberi satu tamparan berpunca terlalu geram akan sikap bekas menantu beliau yang sudah menyakitkan hati anaknya, namun lain rupanya yang berlaku.

Ketika tangan beliau diayun tinggi, tangan beliau terkena perut Irma yang dilakonkan oleh Nelydia membuatkan ramai terkejut kerana Nelydia seperti ingin terj4tuh dan cuba menahan ketawa keran terasa sangat lucu.

Video:

@nelydiarose

Ayah ada tak puas hati ni dgn Irma 🤣#khilafasmara #fyp

♬ original sound – Nelydia – Nelydia

Pelakon yang lain yang ternampak babak tersebut terkjut dan cuba menahan ketawa kerana sedang menjiwai watak namun raut terkejut itu dapat dilakonkan dengan baik sekali dan dapat dilihat dalam drama tersebut.

Nelydia yang cuba menahan gelak dan hanya tersenyum kerana terkejut dengan peristiwa yang terkena pada diri beliau membuatkan satu produksi menahan ketawa. Luqman yang menjiwai watak sepenuh juga turut terkejut namun babak dit4mpar pada ketika itu menutup punca utama beliau terkejut.

Ramai menyatakan bahawa nasib tangan itu tidak pergi jauh dan hanya tert4mpar di bahagian perut dan ini membuatkan ramai yang mengulangi rakaman belakng tabir tersebut. Fasha yang memainkan watak antogonis ketika itu juga terkejut namun beliau begitu profesional ketika berlakon dan beliau mendapat pujian dari peminat beliau kerana pandai mengawal emosi ketika berlakon..

Komen netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Network

Sumber: sinetronmalaya.com

Be the first to comment on "“Patut la scene ni semua terkejvt..”- Terlalu Menjiwai Watak Untuk Men4mpar, Buat Satu Produksi Terkejut Bila Tengok"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*