“Berani ke apa ni..”- [Vide0] Aksii Nabila Huda Meluncur Benak Di Sarawak Dapat Perhatian Net!zen

Menerusi satu klip yang memaparkan kisah selebriti yang dikatakan sangat berani dan hebat serta suka melakukan sesuatu yang diluar jangkaan kini menjadi bualan ramai apabila pelakon dan pengcara hebat, Nabila Huda dikatakan membuat aktiviti lasak di Sarawak.

Beliau dikatakan meluncur benak di Sungai Batang Lupar di Sarawak yang dipercayai sungai yang dipenuhi dengan buaya. Hati beliau yang cukup kental tersebut mengagumkan para peminat beliau dengan aksii meluncur yang beliau pamerkan di sosial media dan ada segelintir peminat yang risau akan keselamatan beliau kerana kawasan yang beliau jelajah tersebut dikelilingi dengan buaya.

Difahamkan, Nabila Huda yang sering melakukan aktiviti lasak kini berada di Sarawak dengan percubaan beliau untuk meluncur di sebuah sungai yang dikenali sebagai Sungai Batang Lupar di Sarawak. Berkat ketabahan dan keberanian beliau, beliau turun meluncur di sungai tersebut yang dikatakan dikelilingi dengan pelbagai spesis haiwan l!ar seperti buaya.

Para net!zen yang menyaksikan aksii tersebut memberikan pelbagai reaksi yang berbeza. Aktiviti yang beliau tayangkan tersebut jarang dibuat oleh warga Saarawak sendiri kerana bimbang akan keselamatan diri namun tidak bagi Nabila Huda. Beliau begitu menikmati permainan lasak tersebut sehinggakan ramai yang tidak percaya keberanian beliau boleh mengatasi semua warga yang berada di Sarawak.

Vide0;

@kamek_miaksarawak

Aksi Nabila Huda meluncur Benak di Sungai Batang Lupar. kredit Video dari IG Nabila Huda. #tiktoksarawak #kamekmiaksarawak

♬ bunyi asal – Kamek Miak Sarawak – Kamek Miak Sarawak

Pelbagi k0men netizen;

Walaupun beliau dikatana sebagai wanita yang suka mengambil cabaran dan berani, namun sikap beliau yang seperti keanak anakkan menghiburkan para peminat beliau ketika ada yang merakam klip ketika beliau cuba mendaki naik selesai dari membuat aksi luncur tersebut.

Beliau yang cuba untuk mendaki naik ke darat terus jatvh kerana tanah terlalu licin mencuit hati para peminat dan beliau tidak malu malah sangat gemar dengan melakukan aksi tersebut.

Para peminat beliau rata rata meminta beliau untuk terus jeljah di negeri Sarawak kerana terdapat tempat yang lebi menarik untuk ditayangkan kepada semua. Semoga Nabila Huda terus sukses di masa akan datang.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Network

Sumber: TikTok / sinetronmalaya.com

Be the first to comment on "“Berani ke apa ni..”- [Vide0] Aksii Nabila Huda Meluncur Benak Di Sarawak Dapat Perhatian Net!zen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*