Tersent4k Jumpa Kucing Warna Purple, Lelaki Gigih Kutip Bantu Bersih Spray Cat

Walaupun tidak mempunyai akal fikiran tetapi haiwan seperti kucing juga berhak untuk mendapat kehidupan yang selesa tanpa ada manusia yang menced3rakan dan membunuh mereka. Kucing itu tidak berdosa jadi mengapa harus kita melayannya begitu.

Kucing yang terbiar selalu menghadapi kekejaman manusia yang suka mendera dan meluk4kan mereka walhal kucing-kucing itu semua hanya memerlukan sedikit makanan untuk mengisi perut mereka. Tetapi mereka diperlakukan begitu teruj sehingga ada juga yang sanggup menganiaya dengan spray badan kucing dengan cat.

Sebuah perkongsian video telah tular apabila seekor kucing yang berwarna hitam dianiaya oleh manusia yang kej4m sehingga sanggup mewarnakan bulu kucing itu dengan spray berwarna ungu. Tetapi nasib kucing itu baik kerana berjumpa dengan seorang jejaka yang baik hati.

Jejaka baik hati itu telah terjumpa dengan kucing itu dan membawa balik untuk dibersihkan dengan menggunakan kain sehingga bersih. Bukan sahaja dibersihkan badan kucing itu tetapi jejaka itu juga memberikan makanan kepada kucing itu.

Video:

@fazrinnizam

Tidak layak engkau dipanggil manusia jika berkelakuan kejam sebegini. #cat #catlover #muhasabahdiri

♬ original sound – humariah – humariah

@fazrinnizam

Reply to @syamimi2711 Part 2, Semoga yg memperlakukan sedemikian kpd haiwan terbuka hati untuk menyayangi dan berubah kearah yang lebih baik. 🥰✨ #cat #catlover #fyp

♬ Ya Allah – Wali

Menjengah ke ruangan komen pula ramai yang memuji kebaikan jejaka itu dan ramai mendoakan kesejahteraan dirinya yang menolong haiwan yang dalam kesusahan.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Network

Sumber: Tiktok fazrinnizam, sinarviral

Be the first to comment on "Tersent4k Jumpa Kucing Warna Purple, Lelaki Gigih Kutip Bantu Bersih Spray Cat"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*