[VIDEO] Dulu Abang Angkat, Sekarang Jadi Bapa Tiri…

Fenomena adik, kakak dan abang angkat sangat popular ketika zaman belajar dahulu. Tujuan memilik adik-beradik angkat adalah kerana kononnya ingin menjaga ‘si adik’ daripada dig4nggu atau dibvli oleh kawan-kawan mahunpun senior di sekolah.

Namun, lain pula kisah seorang g4dis ini apabila abang angkat sewaktu zaman sekolah dulu, kini menjadi bapa tirinya.

Ibu kandung kahwin dengan abang angkat

Menerusi video yang dimuat naik oleh Ceqq Manehh di TikTok, memaparkan dia bersama seorang lelaki yang dipercayai abang angkatnya. Pada awal video, mungkin ramai yang menyangka bahawa hubungan mereka bakal berakhir dengan perkahwinan, namun lain pula yang jadinya.

Lebih mengejutkan lagi apabila rupa-rupanya abang angkatnya itu berkahwin dengan ibu kandungnya sekaligus dia menjadi anak tiri kepada lelaki berkenaan.

Mula-mula berangkat, last last jadi bapak tiri.

Di video yang lain, pada awalnya g4dis ini seolah-olah tidak boleh menerima hakikat dengan apa yang terjadi, namun akur dengan jodoh yang ditentukan oleh Allah SWT.

Aku sebenarnya tak sedia nak ada ayah tiri tapi nak buat macam mana dah jodoh mak aku kan. Mak aku umur 50 tahun, ayah tiri aku 30 tahun. Aku doakan mak aku bahagia dengan pilihan dia.

Video:

@ceq_jihaaa

Nak join trend #masukberanda

♬ suara asli – Angi Lay – Angi Lay

@ceq_jihaaa

Reply to @mohd.azreen2

♬ original sound – Ceqq manehh_ – Ceqq manehh_

Komen netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Network

Sumber: Oh bulan

Be the first to comment on "[VIDEO] Dulu Abang Angkat, Sekarang Jadi Bapa Tiri…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*