[Video] “Kucing tu cakap dalam hati, pahal rakam-rakam ni.” – Reaksinya Ketika Dirakam Pula Undang Ketawa

Kebiasaan seekor kucing akan diberikan tempat yang khas untuk membuang air besar dan air kecil. Selalunya pemilik kucing akan menyediakan tempat khas itu seperti bekas pasir untuk dijadikan sebagai tempat kucing membuang air.

Tetapi ada juga kucing yang diajar oleh sesetengah pemilik untuk membuang di tandas dan itu adalah kuar biasa terjadi la kerana ianya memerlukan latihan yang kerap daripada pemiliknya sejak dari usia kucing yang masih kecil.

Bercakap mengenai kucing yang membuang air besar di tandas, sebuah video telah tular di laman aplikasi Tik Tok apabila video tersebut memaparkan seekor kucing yang sedang kelihatan memasuki tandas semasa dirakamkan pemiliknya itu.

Apa yang menariknya mengenai video ini adalah kita memang sangat jarang melihat kucing yang terlatih begini, Si Oyen itu memanjat mangkuk tandas itu untuk membuang air seolah-olah kucing itu sudah biasa melakukannya.

Video:

@eykalz.__

🤫 #fyp #cat

♬ I’m Addicted To- SUBAG GOO – SUBAG GOO

Menjengah ke ruangan komen pula, rata-rata netizen turut terhibur melihat reaksi mukanya yang seperti tidak berpuas hati ketika dirakamkan pemiliknya itu dan Malah ada yang turut memuji kepandaian si oyen yang pandai menggunakan tandas berbanding kucing-kucing yang lain.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Network

Sumber: Tiktok eykalz._, sinarviral

Be the first to comment on "[Video] “Kucing tu cakap dalam hati, pahal rakam-rakam ni.” – Reaksinya Ketika Dirakam Pula Undang Ketawa"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*