“Ingat diri kita asal dari mana..” – Tokti Tahan Seb4k Depan 5 Selebriti Master In The House Malaysia

Selesai tugasan di Korea bersama Master tersohor K-Pop Idol yang menjadi pujaan ramai iaitu Bam Bam, kini lima selebriti Master In The House Malaysia (MITH) akan diberi tugasan lain bersama Master legenda Malaysia iaitu Datuk Seri Siti Nurhaliza.

Pasti ramai tak sabar menunggu cab4ran minggu ketiga ini! Setiap minggu ada sahaja gelagat lucu dari Hael Husaini, Scha Elinnea, Sharifah Rose, Andi Bernadee dan Meyrasam dalam MITH.

Antaranya Andi Bernadee mengajar Bam Bam bercakap Bahasa Malaysia, Meyrasam dengan gelagat lucu menyakat Bam Bam dan banyak lagi yang menghiburkan.

Kali ini jom kita lihat tugasan yang bakal diberikan oleh Siti kepada mereka. Dalam satu sesi perkongsian, Siti yang menceritakan pengalamannya kepada lima selebriti ini menahan seb4k. Apakah agaknya yang dikongsikan oleh Siti?

Adakah tugasan mereka semakin menc4bar? Permainan apa pula yang akan diberikan kepada mereka? Boleh atau tidak mereka selesaikan tugasan mereka?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by XTRA (@tontonmy)

Tentu ramai tertunggu-tunggu melihat gelagat mereka kerana tugasan yang diterima adalah berlainan daripada bidang mereka! Jika mereka tidak dapat menyelesaikannya, mereka akan dikenakan denda yang di luar dari jangkaan mereka. Pastinya lucu!

Master In The House Malaysia menampilkan CheongKwanJang (CKJ) sebagai penaja utama, Lifebuoy sebagai penaja bersama dan dikuasai oleh Samsung Galaxy Z Flip3 5G.

Jangan ketinggalan menyaksikan Master In The House Malaysia episod ketiga bersama Datuk Seri Siti Nurhaliza malam ini pada pvkul10.00 malam hanya di TV3.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Master In The House Malaysia (@masterinthehousemy)

Jika terlepas, jangan risau kerana anda boleh menyaksikannya secara strim langsung dalam definisi tinggi (HD) menerusi tonton dan Youtube TV3Malaysia Official.

Gunakan #MasterInTheHouseMY untuk menghangatkan perbualan di media sosial.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Master In The House Malaysia (@masterinthehousemy)

Sumber: Google, IG Tokti, xtra

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Network

Sumber: sinetronmalaya

Be the first to comment on "“Ingat diri kita asal dari mana..” – Tokti Tahan Seb4k Depan 5 Selebriti Master In The House Malaysia"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*