[Vide0] 40 Tahun Hidup Menyendiri, Nenek Akhirnya Selamat Bergelar Isteri Orang

Cinta tidak mengenal usia, biarpun sudah berusia tetapi kalau cinta sejati hadir pada usia emas, siapa la kita hendak menolak takdir ilahi. Pada usia yang sudah berusia, perkahwinan bukan lagi satu keutamaan tetapi hanya tidak mahu berteman.

Sebuah perkahwinan jika salah seorang pasangan lebih berusia, cabaran dan dugaan dalam berkahwin ini lebih mencabar kerana pandangan masyarakat yang banyak memikirkan tentang kebvrukan perkahwinan tidak sama usia.

Bila bercakap tentang perkahwinan tidak sama usia, terkini viral sebuah video tentang perkahwinan antara seorang lelaki yang berusia 44 tahun dengan seorang nenek berusia 63 tahun, walaupun jarak usia 19 tahun, pasangan itu tetap diijabkabulkan.

Menurut apa yang diberitakan, nenek tersebut adalah ibu angkat kepada lelaki itu dahulu tetapi oleh kerana ingin menjaga isterinya itu yang sudah berumur dan tidak berkeluarga, beliau memutuskan untuk menjaganya dan menikahinya.

Video:

@elsuse

Nenek angkat Baby Najla selamat menikah, Alhamdulillah syukur. Jodoh tak mengenal usia #pengantinbaru #pengantinviral #mogabahagiahinggakejannah

♬ kompang di palu – its’me azaha

@elsuse

Mama angkatku, Mama Norlie telah selamat diijabkabul setelah menyendiri selama 40 tahun pada 9hb Januari 2022. Suaminye sebaya dgnku, 44 tahun, Mama dah pun 63 tahun. Jodoh rahsia Allah, kan. #pengantinlama #pengantinviral #mogabahagiahinggakejannah #cintasejati #fyp #fypシ #tiktokmalaysia #tiktok

♬ original sound – Rina🍀cancer – I’m okey😊

Menjengah ke ruangan komen, ramai yang mengucapkann tahniah kepada pasangan tersebut dan berharap semoga suami barunya itu boleh menjaga dirinya dengan lebih baik kerana kisah hidupnya yang penuh onak duri semasa keseorangan dahulu.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Network

Sumber: Tiktok elsuse via sinarviral

Be the first to comment on "[Vide0] 40 Tahun Hidup Menyendiri, Nenek Akhirnya Selamat Bergelar Isteri Orang"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*