“Semoga terus kuat,” – Hid4p Kenc1ng Manis & Disy4ki Buah Pinggang Boc0r, Wanita Sed1h Pernah Gvgur Sebanyak 6 Kali

Setiap pasangan yang berkahwin pasti menantikan kehadiran cahaya mata sebagai ‘penyeri’ rumah tangga. Namun, tidak semua pasangan yang berpeluang untuk mempunyai zvriat dan ada juga suami atau isteri menjadi punca mereka tidak berpeluang mendapat rezeki menimang cahaya mata.

Enam kali gvgur sebab mas4lah kenc1ng manis

Menerusi video yang dimuat naik oleh seorang wanita dikenali sebagai Norshafiakah di TikTok, berkongsi kisah sed1h yang tidak pernah dilupakan olehnya apabila enam kali kegvguran kerana menghid4pi mas4lah kenc1ng manis serta disy4ki terdapat keboc0ran pada buah pinggangnya.

Sedih keputusan doktor bagitahu yang aku tak boleh ada anak.

Difahamkan, sebelum mendirikan rumah tangga beratnya pernah mencecah sehingga 130kg, namun selepas dia menjaga pemakanan, kini beratnya hanya 89kg.

Punca dia satu memang Pikah turunkan berat badan tapi Pikah ada di4bet3s dan kenc1ng manis. Bila ada kenc1ng manis ni doktor surun kekalkan paras gula baru boleh meng4ndung. Orang kata rancangan Allah, Pikah dis4hkan kemungkinan buah pinggang boc0r dan doktor tak syorkan untuk Pikah meng4ndung.

Video:

@mekpikah

Yg aku tk blh ada ank…

♬ original sound – Nadya Mahdi – Nadya Mahdi

@mekpikah

Balas kepada @farhanaibrahim94

♬ bunyi asal – Norshafiakah Bintich – Norshafiakah Bintich

@mekpikah

Balas kepada @azlinsabri

♬ suara asli – nurainina8436011 – nurainina8436011

@mekpikah

Balas kepada @aisysofea94

♬ suara asli – nurainina8436011 – nurainina8436011

Dalam pada itu, doktor tidak menyarankannya untuk hamil kerana pernah gvgur sebanyak enam kali dan ketika kehamilannya yang kelima, bayinya hanya dapat bertahan selama 28 minggu kerana tahap kesihatan si ibu yang semakin mer0sot.

Sebab dulu Pikah 6 kali meng4ndung dan 6 kali tu jugaklah gvgur. So hari itu k4ndungan 28 minggu pun jadi tak sihat.

Ketika artikel ini ditulis, perkongsian tersebut telah meraih perhatian netizen yang rata-rata mendoakan Norshafiakah dipermudahkan segala urusan dan tab4h menghadapi dvgaan.

Komen netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Network

Sumber: Oh Bulan

Be the first to comment on "“Semoga terus kuat,” – Hid4p Kenc1ng Manis & Disy4ki Buah Pinggang Boc0r, Wanita Sed1h Pernah Gvgur Sebanyak 6 Kali"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*