Peneman Sarapan Pagi, Menyibuk Je Orang Nak Makan

Kadang-kadang ada antara kita ni kan mesti ada haiwan peliharaan yang kita sayang dan rapat dengan kita, bukan sahaja rapat tetapi boleh dikatakan tidur dan makan pun dengan kita.

Memang ramai dalam kalangan kita yang suka membela haiwan seperti kucing, arnab, bahkan ada juga yang membela haiwan lain seperti kambing. Macam kita semua tahu la kambing memang dipelihara tapi jarang sampai makan pun berebut dengan kita kan.

Begitulah yang kita dapat lihat apabila sebuah video telah dimuatnaik oleh seorang pengguna di aplikasi Tik Tok, ianya memaparkan tentang seorang lelaki yang sedang makan roti canai bersama kambing2 kesayangannya.

Apa yang menjadi tarikan pada video tersebut adalah kambing2 itu seolah-olah sedang berebut makanan berupa roti canai itu daripada tuannya itu. Nampak berselera mereka memakannya mengalahkan tuan punya roti canai tu pulak kan.

Video:

@hjsubmarine

peneman sarapan pagi daaaa….

♬ bunyi asal – Hj Sub-Marine – Hj Sub-Marine

Bila menjengan ke ruangan komen, ramai netizen yang terhibur dengan telatah kambing-kambing itu yang nampak seperti rapat dengan tuannya.. ada juga yang berpesan supaya tidak disembel1h atau dijual kambing itu kerana sayang akan ‘persahabatan’ mereka itu.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Network

Sumber: Tiktok, sinarviral

Be the first to comment on "Peneman Sarapan Pagi, Menyibuk Je Orang Nak Makan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*