“Sha Dah Fail Cer4i,” – 3 Tahun Berkahwin, Shila Amzah ‘Update’ Perkembangan Terkini, Turut Terjejas Ak1bat Banjir

Penyanyi Shila Amzah, 31, mended4hkan dia tidak lagi tinggal sebumbung dengan suami, Haris Idraki Elias sejak dua bulan lalu selepas lebih tiga tahun mendirikan rumah tangga.

Shila berkongsi perkara tersebut menerusi Instagram hari ini selain turut memaklumkan mengenai situasinya yang turut terj3jas ak1bat banjir.

Bintang itu bagaimanapun tidak mended4hkan secara terperinci mengenainya.

“Saya sentiasa menunjukkan wajah gembira.. Orang tidak tahu perjuangan saya dan saya sedang bergelvt dengan sus4h p4yah sekarang.

“Dah dua bulan sha keluar dari rumah dengan Seth tumpang dirumah mak abah Di langat,” tulisnya.

Dia pada masa sama mengakui, telah pun menfailkan perc3raian namun masih dalam proses.

“Sha dah file c3rai. Tapi mal4ngnya masih dalam proses sebab dia decide nak prolong benda ni. Cuma bila dah jadi macamni, sha dah tak boleh nak sabar lagi malah cuba sedaya upaya untuk bertahan dan jaga hati dan nama baik semua orang,” tulisnya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shila Amzah (@shahilaamzah)

Dalam pada itu, Shila yang turut terkesan ak1bat banjir di Hulu Langat, Selangor yang mana rumah ibu bapa yang didiaminya sekarang turut terjejas dan mereka sekeluarga terp4ksa menumpang teduh dirumah saudara.

“Sekarang bila tengok rumah Di langat dah jadi macam ni.. rasa sed1h sgt, sebelum ni tumpang berteduh kat rumah mak abah..tapi skrg kita semua pula hilang tempat berteduh ,sekarang kita semua tumpang rumah Aunty sha.

“Sha ada rumah kat cyber pun tak selesa nak balik Sebab si dia masih berada Di rumah sha. Seth tak selesa..sha pun tak selesa.

“Kesian satu family sha duduk dalam satu bilik buat sementara waktu..how i wish I can go back to my cyber house..boleh lah return the favour dekat my parents. Doakan sha and family ya. Allahuakhbar! Dugaan Demi dugaan,” tulis Shila lagi.

Untuk rekod, penyanyi lagu Patah Seribu ini berkahwin dengan Haris Idraki Elias pada April 2018 dan mereka dikurniakan seoranga cahaya mata lelaki, Seth Uwais yang berusia 1 tahun.

Komen netizen:

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Network

Sumber: MH

Be the first to comment on "“Sha Dah Fail Cer4i,” – 3 Tahun Berkahwin, Shila Amzah ‘Update’ Perkembangan Terkini, Turut Terjejas Ak1bat Banjir"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*