[VIDEO] Siti Saleha tuntut cer4i kerana tiada persefahaman, suami di luar negara tak hadir JKP

Tiada persefahaman menjadi punca pelakon Siti Saleha membuat tuntutan cer4i terhadap suaminya, Ahmad Lutfi Azhar.

Perkara itu dided4hkan peguam Azmi Mohd Rais yang mewakili aktres berkenaan ketika ditemui mStar di Mahkamah Rendah Syariah Klang pada pagi Khamis.

Siti Saleha bersama peguamnya hadir bagi prosiding mendengar laporan Jawatan Kuasa Pendamai (JKP) berhubung k3s tuntutan percer4iannya namun ia ditangguhkan pada 17 Januari depan.

Hakim Syarie Mohd Hairuddin Abdul Rahim menetapkan tarikh berkenaan bagi membaca laporan JKP dan menentukan sama ada perintah percer4ian dengan t4lak atau shiq4q perlu dikeluarkan atau tidak.

Siti Saleha yang memakai baju kurung hitam hadir ditemani ibu bapanya dilihat memasuki mahkamah kira-kira pvkul9.30 pagi.

saleha2

Saleha hadir ke mahkamah ditemani ibu bapanya.

Berkongsi tentang perkembangan k3s berkenaan, Azmi berkata JKP akan dilakukan sekali lagi sebelum tarikh berkenaan berikutan defenden dan wakilnya g4gal hadir pada sesi sebelum ini.

“Prosiding tadi adalah untuk menilai proses JKP tapi ditangguhkan pada 17 Januari kerana defendan dan wakil JKP tidak hadir.

“Defendan dan wakilnya tidak hadir pada sesi sebelum ini kerana berada di luar negara.

“Jadi JKP akan diadakan sekali lagi sebelum 17 Januari dan hakim akan membacakan laporan itu sama ada menilai perintah shiqaq perlu dikeluarkan dan seterusnya pelantikan hakam,” ujarnya.

sss

Siti Saleha dan Ahmad Lutfi mendirikan rumah tangga pada 28 Julai 2017.

Pada 13 Oktober lalu, Siti Salehah Mohd Baharum mengejvtkan ramai pihak apabila hadir ke mahkamah bagi kes sebutan percer4iannya dengan Ahmad Lutfi.

Untuk rekod Siti Saleha dan Ahmad Lutfi mendirikan rumah tangga pada 28 Julai 2017.

Selepas empat tahun berkahwin pasangan ini belum dikurniakan cahaya mata.

Video:

Komen netizen:

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Network

Sumber: Mstar

Be the first to comment on "[VIDEO] Siti Saleha tuntut cer4i kerana tiada persefahaman, suami di luar negara tak hadir JKP"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*