Tidak berapa sihat, mvntah berterusan, Janna masuk h0spital gara-gara vertig0

Selepas kekasih hatinya dimasukkan ke h0spital minggu lalu, pelakon dan pengacara sens4si Janna Nick turut menerima n4sib sama apabila disahkan mengh1dap vertig0.

Janna ketika dihubungi Kosmo Online! memberitahu, dia dimasukkan ke h0spital sejak Sabtu lalu selepas tidak berapa sihat dan mvntah berterusan.

“Doktor kata saya mengh1dap vertig0. Sebelum ini memang tak pernah ada s1mptom-s1mptom sebegitu.

“Sudah empat hari saya tak boleh makan, mvntah berterusan, tak boleh berdiri dan tak boleh imbang b4dan dengan betul.

“Bila berdiri lama sikit saja rasa nak pit4m, kepala rasa s4kit dan tak selesa. Rasa seperti di awan-awangan,” katanya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janna Nick (@jannanick)

Tambah pelakon Marry Me Senorita itu, doktor sudah pun memberinya sejenis ub4t tahan s4kit bagi mengelakkan dirinya daripada terus mvntah dan mengembalikan selera makan.

“Sekarang ini doktor dah check (periksa) dan bagi saya ubat yang sesuai dengan apa yang saya hadapi. Tadi pun dah selesai buat ujian Pengimejan Resonans Magnetik (MRI), jadi masih tunggu keputusan.

“Bila saya boleh keluar dari wad itu belum tahu lagi. Sebab doktor masih p4ntau dan beritahu saya perlukan rehat secukupnya,” ujarnya.

Janna menerusi Instagram turut memuat naik hantaran memaparkan dirinya ketika ini berada di sebuah h0spital sambil menikm4ti hidangan sarapan pagi.

“Selamat pagi. Saya baik tiada apa-apa perlu diris4ukan. Tirus kan muka? makan mvntah, makan mvntah. Itulah korang selalu kata saya gemvk sangat,” tulisnya.

Tidak lama dahuluu, Janna atau nama sebenarnya Nurul Jannah Muner, 26, turut pernah dimasukkan ke h0spital kerana j4ngk1tan p4ru-p4ru selepas mengalami b4tuk selama seminggu.

Baru-baru ini, selepas bekas pengacara Melodi itu meraikan kejayaan sebagai Bintang Paling Popular, buah hatinya Dini Schatzmann terp4ksa dimasukkan ke sebuah pusat perubatan ak1bat dem4m dan terkena j4ngk1tan kum4n. 

Komen netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Network

Sumber: Kosmo

Be the first to comment on "Tidak berapa sihat, mvntah berterusan, Janna masuk h0spital gara-gara vertig0"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*