“Show must go on!”- [Vide0] Walaupun Berdepan Mas4lah Teknikal, Kumpulan Zapin Ini Dipuji Tetap Profesional

Para penari tarian tradisional di luar sana pasti ada yang pernah mengalami situasi berdepan dengan mas4lah teknikal ketika beraksi di pentas kan?

Tak kesah lah mas4lah tu datang daripada silap sendiri ke, antara sesama ahli ke ataupun daripada technician.

Seperti perkongsian yang tular di laman Tiktok ini, sekumpulan penari lelaki tarian tradisional, zapin dipuji para netizen kerana tetapย maintain profesional walaupun berdepan dengan mas4lah teknikal di atas pentas.

Menerusi akaun TikTok @jackrandoms ini, video berdurasi 40 saat yang memperlihatkan sekumpulan penari zapin profesional tersebut telah pun berjaya memperoleh 752.4 ribu jumlah tontonan dalam masa kurang daripada 24 jam!

Video:

@jackrandoms

bapak malu depan VIP but they said we were professional HAHAHAHAH

โ™ฌ original sound – ๐ฃ๐š๐œ๐ค๐ฒ๐ซ๐š retired – ๐ฃ๐š๐œ๐ค๐ฒ๐ซ๐š retired

Jika dilihat dalam video itu, sebaik sahaja lagu tiba-tiba berhenti, mereka semua tak nampak p4nik pun, sebaliknya masing-masing teruskan menari siap nyanyi sendiri muzik latar yang berhenti tu. Mesti dah banyak kali practiceย sebab tak nampak langsung ada kesal4han bila tiada muzik!

Tindakan mereka yang terus menari itu dipuji bukan sahaja VIP yang menonton ketika itu, tetapi mereka juga dipuji oleh Azira Shafinaz! Siapa tak kenal salah seorang ahli kumpulan De Fam yang juga lincah menari ni!

Walaupun di mata mereka persembahan mereka itu dianggap memalukan, tetapi sebenarnya tak langsung ya! Ribuan komen yang memuji mereka sebagai penari profesional itu tak dapat disangkal lagi.

Kesilapan teknikal tu berlaku dimana-mana saja tanpa kita rancang. Apapun min memang salut dengan korang semua!

Komen netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!ย 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Network

Sumber: Lobak Merah

Be the first to comment on "“Show must go on!”- [Vide0] Walaupun Berdepan Mas4lah Teknikal, Kumpulan Zapin Ini Dipuji Tetap Profesional"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*