Viral Video Budak Lelaki Menari Lagu Blackpink, Sekali Dia Goy4ng, Semua Terp4ku! – ‘Baju Merah Mesti Minat Kak Jennie’

Tak dinafikan, setiap orang dianugerahkan bakat yang berbeza-beza, betul tak? Ada di antara kita diberi kelebihan dengan memiliki suara yang merdu namun ada juga yang pandai menari dan sebagainya.

Baru-baru ini viral satu video di media sosial memaparkan dua orang kanak-kanak menari dengan meniru koreografi kumpulan terkenal Korea Selatan iaitu Blackpink.

Power adik ni menari!

Menerusi video pendek yang dikongsikan, dua orang kanak-kanak lelaki dari Sabah itu menari dengan semangat saat lagu berjudul Boombayah dari Blackpink berkumandang. Tetapi apa yang menjadi tumpuan ramai adalah gerak tari kanak-kanak lelaki berbaju merah yang dianggap ‘sempurna’ dengan umurnya yang baru setahun jagung.

Sekali dia lengg0k, memang macam penari professional lah! Bayangkan, gerak tarinya itu persis dengan koreografi yang dilakukan kumpulan Blackpink. Persembahan dua orang kanak-kanak ini turut disaksikan oleh ahli keluarga dan saudara-mara. Menerusi video lain, kanak-kanak ini bersama seorang lagi kanak-kanak perempuan sedang menari sambil berlatar belakangkan lagu tradisional.

Menari lagu Boombayah

@lindafrans97

#blackpink #fypmalaysia🇲🇾 #fypdongggggggg

♬ BOOMBAYAH -JP Ver.- – BLACKPINK

@lindafrans97

Ada lawan ka ? 🤪 #blackpink #fyp #fypdongggggggg #fypmalaysia🇲🇾

♬ BOOMBAYAH – BLACKPINK

@lindafrans97

Reply to @hnthilah.com duit hasil mengalai . #tradisional bajau dance #fypmalaysia🇲🇾 #fypdongggggggg

♬ original sound – Lindafrans – Lindafrans

Video yang dikongsikan Linda Frans telah mendapat lebih daripada 1.3 juta tontonan. Menjengah di ruangan komen, kebanyakan netizen mengagumi selain memuji bakat menari yang ada pada kanak-kanak ini. Menurut mereka, kanak-kanak ini boleh digelarkan sebagai Blinks iaitu gelaran bagi peminat kumpulan Blackpink.

Komen netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Network

Sumber: Oh Bulan

Be the first to comment on "Viral Video Budak Lelaki Menari Lagu Blackpink, Sekali Dia Goy4ng, Semua Terp4ku! – ‘Baju Merah Mesti Minat Kak Jennie’"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*