Seb4k dengar cerita wanita ini tak kisah kahwin kekasih kvdung empat jari, kata-kata suruh cari lelaki lain paling meruntun jiw4

Tr4gedi kem4langan di tempat kerja pada Mac lalu hingga empat j4ri tangan kanannya pvtus membuatkan lelaki bernama Muhammad Ilham Murat pernah terfikir meminta isterinya, Sarah Fatin Abd Rahim mencari lelaki lain sebelum mereka berkahwin.

Bagaimanapun menurut Sarah, 26, dan Ilham, 25, keluarga merupakan penyebab utama mereka terus bersama hingga selamat bernikah pada Julai lalu.

“Apa yang buat Sarah terharu sangat, ibu cakap macam ni, tak apa dik j4ri je tiada, dia kata macam tu.

“Ibu kata lagi hanya j4ri je tiada tapi hati tak berubah pun.

“Sarah rasa terh4ru kerana keluarga terima apa yang berlaku terhadap Ilham,” katanya kepada mStar.

Sarah dan Ilham melangsungkan perkahwinan pada 28 Julai lalu di Pendang, Kedah.

Video:

Komen netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Network

Sumber: Mstar

Be the first to comment on "Seb4k dengar cerita wanita ini tak kisah kahwin kekasih kvdung empat jari, kata-kata suruh cari lelaki lain paling meruntun jiw4"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*