“Ini baru sahabat” – [Vide0] Netizen Tersentuh Lihat Lelaki Disambut Rakan Selepas Keluar Penj4ra

Kata orang, jika kita menjaga nilai persahabatan kita, maka ia akan kekal hinggalah ke hari tua nanti. Kalau dah nama sahabat tu, sus4h senang macam mana sekalipun keadaan kita, pasti mereka akan bantu.

Baru-baru ini tular di Tiktok berkenaan seorang pemuda yang baru dilepaskan dari penj4ra disambut oleh beberapa orang rakannya.

Menarik pada klip berdurasi 23 saat ini adalah reaksi pemuda berbaju putih itu yang kelihatan sangat teruja untuk berjumpa semula dengan kawan-kawannya. Boleh jadi mereka sangat akrab sebelum lelaki tersebut dimasukkan ke dalam penj4ra.

Walaupun butiran perihal yang mengakibatkan lelaki itu ditahan tidak dikongsi, namun rakan-rakannya dilihat langsung tidak menilai status rakannya yang dipenj4ra selama setahun itu.

Video:

@azhxrrr__

Alhamdulillah 🤲🏻 #fyp #fypシ #esekeli #xyzbca #trending #foryou #foryoupage #viral2021 #masukberanda

♬ PENANTIAN ARMADA – sadvibes🥀

Video dari pengguna bernama Azhar itu tular dengan lebih sejuta jumlah tontonan di Tiktok. Rata-rata netizen tersentuh melihat aksi sekumpulan pemuda itu dan menyatakan kaum lelaki pandai menjaga nilai persahabatan mereka. Macam ni baru brotherhood!

Ada juga netizen yang berkongsikan pengalaman sendiri ketika menjalani kehidupan di dalam penj4ra. Lelaki di dalam video itu juga diberikan kata-kata semangat oleh netizen untuk terus menjalani kehidupannya seperti biasa.

Berkaca pulak mata tengok. Korang ada tak kawan yang sehidup sem4ti macam ni?

Komen netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Network

Sumber: Lobak Merah

Be the first to comment on "“Ini baru sahabat” – [Vide0] Netizen Tersentuh Lihat Lelaki Disambut Rakan Selepas Keluar Penj4ra"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*