[Vide0] Tak Sengaja Ketvk Anak Aust1sme Guna Senduk, Zarina Zainuddin Men4ngis Mohon Allah Beri Kesab4ran Tinggi

Umum tahu, pelakon Zarina Zainuddin mempunyai kesab4ran yang tinggi dalam mengendalikan dua anak aut1sme, Muhammad Razil Azrai dan Muhammad Raizal Azrai. Sikap penyayang Zarina mel4yan setiap kerenah dan telatah sangat dikagumi ramai orang kerana tidak semua mampu untuk mengawal.

Tak sengaja ketvk guna senduk

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zarina Zainuddin (@zarinazainuddin_)

Namun, Zarina berkongsi satu kejadian yang di luar kawalan dirinya. Kata Zarina, pada pagi Selasa dia tidak sengaja meny4kiti Razil atau lebih mesra disapa Azil dengan menggunakan senduk.

Jelas pelakon berumur 50 tahun, Azil secara tiba-tiba datang meng4muk ketika dia sedang memasak rendang di dapur.

Selepas saya bagi Azil makan, dia meng4muk.. Semasa itu saya tengah memasak rendang, tiba-tiba dia datang meng4muk, saya tengah berhadapan dengan benda panas tak sengaja terketvk dia dengan senduk.

Saya sens1tif sangat, Ya Allah kenapa aku ketvk dia. Saya sendiri terkejvt.. Saya terfikir kenapa saya ketvk dia, saya meny3sal Ya Allah.

Apa yang buat saya sed1h lagi hari ini.. kawan rapat saya men1ngg4l dvnia semalam, macam tak percaya dengar khabar itu.

Sabarkanlah aku Ya Allah, kuatkan la aku sebab kalau kita tak sabar yang jadi m4ngsa anak tak berdosa, (dia) tak tahu cakap, tak tahu apa-apa.. tak tau nak explain nak minta apa.

Dalam perkongsian siaran langsung di Instagram (IG), Zarina men4ngis dan meny3sal dengan tindakan yang dilakukannya kepada anak yang tidak normal seperti remaja lain.

Doa dekat Allah minta kesabaran

Dalam pada itu, pelakon drama Kekasih Hati Mr Bodyguard, mengingatkan kepada ibu bapa yang turut sama mempunyai anak aut1sme agar sentiasa bers4bar dan kuat dalam membesarkan anak istimewa.

Ibu ayah yang ada anak macam ni memang kena banyak sabar, sabar, selalulah berdoa dekat Allah kuatkan kita.. bagi kesab4ran yang tinggi sebab kita menguruskan anak begini bukan senang. Kalau kita silap, kita berd0sa sebab dia orang tak tahu apa-apa.

Biarlah kalau dia nak buat saya tak apa, saya bagi kepala saya, ketvklah buat lah apa-apa.. sebab dia selalu pvkuldiri dia, saya tak sanggup tengok.

Komen netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Network

Sumber: Oh Bulan

Be the first to comment on "[Vide0] Tak Sengaja Ketvk Anak Aust1sme Guna Senduk, Zarina Zainuddin Men4ngis Mohon Allah Beri Kesab4ran Tinggi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*