“Hari-hari abah tunggu kat office nak lunch sekali”- [Vide0] Perkongsian G4dis Ini Buat Ramai Seb4k

Cinta pertama bagi kebanyakan anak perempuan; ayah. Dari kecil sampai ke besar, ayah lah yang akan menjadi hero, idola dan tempat berlindung setiap anaknya.

Bila berlaku sesuatu, mesti dia akan jadi orang pertama yang ris4u selepas ibu. Kalau ada berita gembira pula, satu kampung dia cerita bangga dengan anaknya!

Seperti g4dis ini, melalui laman TikTok miliknya, dia berkongsikan moment terindah bersama abahnya yang telah berjaya membuat ramai sebak melihatnya.

Melalui video berdurasi 22 saat itu, saudari Wahida ini telah berkongsikan video rakaman abahnya yang dikatakan tanpa jemu menunggunya setiap hari di tangga berdekatan office tempat kerjanya untuk menemaninya setiap waktu makan tengah hari.

Video:

@triplea201911

hari2 tanpa jemu abah tunggu kat office nak lunch skali❤️

♬ Beta Janji Beta Jaga (Janji Putih) [Short Ver] – Arvian Dwi

Video tersebut telah berjaya meraih tontonan sebanyak 1 juta penonton dan 146.3 ribu like! Rata-rata komen yang diterima pula kebanyakannya terharu dan sebak melihat gelagat anak-beranak ini yang boleh dikatakan sangat sweet. Kalah orang bercinta!

Ada juga yang komen “jangan excuse lunch dengan ayah demi kawan ya”, namun kata Wahida rakan-rakannya sangat memahami rutin hariannya serta dah terbiasa melihat abahnya itu menunggu setiap kali turun dari office. Mereka siap suruh abah makan makan sekali ramai-ramai lagi!

Untung saudari Wahida ni…bukan sahaja dapat abah ‘terpaling’ sweet, tapi dapat kawan-kawan pun yang sangat lah memahami. Yalah…bukannya buat benda tak baik, bahagiakan ibu bapa dengan luangkan masa yang ada bersama tu semua saham akh1rat!

Komen netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Network

Sumber: Lobak Merah

Be the first to comment on "“Hari-hari abah tunggu kat office nak lunch sekali”- [Vide0] Perkongsian G4dis Ini Buat Ramai Seb4k"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*