Tampil Anggun & Menawan, Netizen Mahu Dr. Malar Masuk Miss Universe – ‘Siap Nak Buka Petisyen Lagi!’

Penyampai anugerah pertama bagi kategori Artis Baharu Wanita dan Lelaki Popular, Anugerah Bintang Popular ke-34 menarik perhatian ramai apabila menampilkan doktor ‘viral’ iaitu Dr. Malar sebagai penyampai anugerah.

Anggun menggayakan busana gaun labuh berona hitam putih, Malar atau nama lengkapnya Malar Santhi Santherasegapan kelihatan sungguh yakin melangkah masuk ke pentas utama selepas dijemput pengacara, Sherry Alhadad.

Hantar ke Miss Universe

Dr Malar yang bertugas di bahagian kecem4san di salah sebuah h0spital swasta di ibu negara itu menarik perhatian netizen sehingga ada yang bercadang untuk mewujudkan petisyen menghantarnya mewakili Malaysia ke pertandingan ratu cantik, Miss Universe.

Ujar netizen, Dr Malar seorang yanng bijak, cantik dan berpengaruh besar. Oleh itu, beliau sesuai mewakili Malaysia dalam pertandingan tersebut.

Sebelum ini, Dr. Malar menjadi viral dalam laman sosial kerana kepetahannya berkongsi pelbagai maklumat berkaitan p4ndem1k C0VlDl9, v4ks1n dan masalah kesihatan menerusi media sosial dengan bahasa Melayu yang fasih.

Komen netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Network

Sumber: Oh Bulan

Be the first to comment on "Tampil Anggun & Menawan, Netizen Mahu Dr. Malar Masuk Miss Universe – ‘Siap Nak Buka Petisyen Lagi!’"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*