“Tak boleh lawan mer4juk dengan awek” – [Vide0] Cara Lelaki Ini Mer4juk Dengan Kawan Buat Ramai Terhibur

Selama ni kita nampak lelaki ni chill je, tapi bila sekali mer4juk memang lain macam. Boleh dikatakan ia satu kejadian rare bila ianya berlaku macam kawan si @itsmeyai_98 ni.

Merajuk dengan kawan

Rakaman video dari TikTok ini menunjukkan kawan kepada lelaki yang dikenali sebagai Yai ini dilihat memberikan handphone kepada rakannya yang lain ketika sedang elok berborak di kedai makan sebelum berlalu pergi.

Melihat kelakuan kawannya yang mer4juk itu, ramai netizen terhibur terutamanya golongan wanita yang anggap ia satu perkara comel dalam persahabatan kerana ia jarang berlaku, ya lah selalunya kan perempuan je yang mer4juk.

Biarpun melihat cara lelaki itu mer4juk dilihat nampak ser1us, ramai yang memuji lelaki itu kerana bagi netizen, orang macam ini lah yang betul-betul ikhlas dalam persahabatannya.

@itsmeyai_98

hmm🥲

♬ suara asli – G U S 乂 𝙅𝘼𝙒𝘼𝙋𝙍𝙄𝘿𝙀 – G U S 乂 𝙅𝘼𝙒𝘼𝙋𝙍𝙄𝘿𝙀

Memandangkan video itu viral sehingga meraih lebih daripada 505K jumlah tontonan dan lebih 600 jumlah perkongsian, ramai netizen yang tertanya-tanya punca si sahabat itu mer4juk. Disebabkan itu, Yai tampil menjelaskan perkara sebenar.

Merajuk sebab salah inform kedai makan

Kisahnya adalah,  telefon bimbit salah seorang rakan Yai ros4k dan ingin meminjam telefon lain daripada si mer4juk itu, kemudian si mer4juk pun nak bagi dan minta jumpa dekat kedai mamak yang mereka biasa lepak.

@itsmeyai_98

Reply to @_ladylou24 so yang macam saya janji kan, maaf la lewat sikit up vid and bunyi hujan 😅😂

♬ original sound – yai👓 – yai👓

Tetapi, dalam hal ini dilihat seperti mereka ada beberapa tempat yang mereka selalu nak lepak, jadi ceritanya adalah masing-masing salah dapat info, dia minta jumpa kedai mamak lain tetapi Yai dan rakan-rakannya pergi ke kedai lain. 

Maka terjadilah ins1den macam dalam video yang pertama itu. Apapun, Yai memaklumkan bahawa ikatan persahabatan mereka tidak terjejas dan sehingga kini hubungan mereka baik-baik sahaja.

Hurm, kalau nak bermusuh buat apa dia bagi pinjam phone kan? 

Komen netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Network

Sumber: Lobak Merah

Be the first to comment on "“Tak boleh lawan mer4juk dengan awek” – [Vide0] Cara Lelaki Ini Mer4juk Dengan Kawan Buat Ramai Terhibur"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*