Suami Rom4ntik Dari Dulu Sampai Sekarang, Mawar Rashid Minitis Air M4ta Dapat Kejvtan Rumah Impian

Terh4ru dengan kejvtan istimewa daripada suaminya, Raf Yaakob bersempena dengan ulang tahun perkahwinan yang keempat, pelakon dan usahawan Mawar Rashid menitipkan dedikasi indah buat lelaki yang paling dicintainya itu.

Dia pada masa sama turut mengucapkan terima kasih buat Raf dengan hadiah istimewa yang tidak pernah disangka-sangka.

“Happy 4th anniversary abang. Thank you buat surprise kat Anje. Tak pernah terfikir abang akan buat surprise macam ni. Sangat meaningful. Ada hikmah rumah yang dulu bukan rezeki kita, Anje lagi happy dapat beli rumah yang ni sebenarnya sebab rumah ni hasil titik pelvh kita berdua.

“Kita je faham betapa strvggle nya kita, keje siang malam, ups & down kita, strvggle nak bahagikan masa lagi, strvggle benda lain lagi, tapi Syukur Alhamdulillah impian kita dah tercapai nak rumah idaman kite,” kongsi Mawar.

Perkara tersebut disampaikan ibu kepada dua cahaya mata ini menerusi satu entri di Instagram yang dikemas kini.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAWAR RASHID (@mawarashid)

Pada masa sama, bekas peserta Dewi Remaja 2015 sezaman Raysha Rizrose dan Puteri Aishah itu turut menghargai usaha suami yang sekaligus mengimbau kembali memorinya ketika dil4mar sebelum ini.

“Anje appreciate sangat effort abang. Thank you abg buat Anje happy sangat-sangat. Kenangan yang Anje tak kan lupa. Abg ni rom4ntic betul dari dulu sampai sekarang tak brubah.

“Anje mcm biasa la. Akan speechless sebab terkejvt plus happy. Dulu tu masa propose memang la sweet tapi Anje cam tak de perasaan sgt, dia cam blvr-blvr sebab baru kenal abang beberapa bulan kan.

“Tapi surprise yang ni perasaan Anje tak macam dulu, sekrang ni dia cam feeling lebih sikit, cepat tersentuh sebab dah makin kenal abang, dah makin sayang abang, kita pun dah go through macam2 together..

“I just want you to know that I Love you so much and I wanna grow old with you. Thank you sbb sentiasa nak jadi suami, ayah dan insan yang terbaik to all of us,” tulisnya lagi.

Sehingga kini, video berkenaan sudah pun menerima tontonan hampir 100,000 kali dengan pelbagai komen istimewa ditinggalkan peminat buat mereka.

Komen netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Network

Sumber: MH

Be the first to comment on "Suami Rom4ntik Dari Dulu Sampai Sekarang, Mawar Rashid Minitis Air M4ta Dapat Kejvtan Rumah Impian"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*