[Vide0] Risau Calar, Norman Hent4k Kaki Pertama Kali Bagi Isteri Pinjam Kereta

Budaya sayangkan kereta lebih sayang daripada isteri ini memang ada pada semua lelaki di luar sana yang bergelar suami. Selalunya si suami akan menjaga kereta dan memastikan kereta dalam keadaan yang bersih dan yang paling utama lelaki ini memang susah nak jumpa yang tak sayang kereta.

Sebagai seorang perempuan pula, memang semua dikategorikan sebagai pemandu yang tidak la profesional tidak seperti seorang lelaki yang cekap dan fokus apabila memandu. Jadi tidak hairan la ramai para suami di luar sana yang tidak berani untuk membiarkan isteri masing2 “pinjam” kereta mereka.

Tetapi lain pula yang terjadi kepada Abang Sado yang memang satu malaysia kenal iaitu pelakon yang sado lagi hensem iaitu Norman Hakim, abang sado kita ni siap boleh bagi isteri kesayangannya iaitu Memey untuk bawa keretanya keluar lagi tetapi yang paling lawaknya itu macam tak ikhlas jer nampak tu. 

Bagi isterinya keluar untuk bawa keretanya tetapi apabila abang sado kita ni hent4k kaki tanda protes tu memang lucu. Bagi kat isteri bawak tetapi dalam masa yang sama, memang risau. Bukan sahaja berpesan supaya lebih berhati2 tetapi sempat lagi melihat2 kereta dan berpesan pada memey supaya jangan bagi calar sikit pun. Comel betul nampak norman hakim camtu.

Video:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by wifeyNH (@memeysuhaiza)

Masing2 para wanita meluahkan rasa yang sama apabila membawa kereta suami masing2 apabila menjengah ke ruangan komen. Mereka semua sebulat suara yang memang para suami semua akan risau jika para isteri yang akan bawak kereta. Itulah dikatakan sayang isteri sebab walau sayang kereta macam mana pun tetap bagi isteri pandu..

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Network

Sumber: Ig memeysuhaiza, sinarviral

Be the first to comment on "[Vide0] Risau Calar, Norman Hent4k Kaki Pertama Kali Bagi Isteri Pinjam Kereta"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*