“Bukannya t4kut lagi dah” – Cikgu Matematik Viral Buat Rumah H4ntu Macam Tempat Permainan Sahaja

Pengguna media sosial sekarang mesti ramai yang kenal dengan cikgu matem4tik yang dikenali sebagai Sir Fathi kan? Dia dikenali dengan gaya mengajarnya yang bersahaja dan juga memudahkan pelajar.

Dia semakin dikenali lepas kerap kongsikan tips dan cara untuk menjawab soalan kira-kira sewaktu pelajar terp4ksa belajar secara open distance learning (ODL) disebabkan oleh p4ndem1k yang melanda negara kita.

Sebabkan sambutan itu juga, ramai yang seronok dan terhibur dengan cara dia menyampaikan sesuatu cerita. Seperti dalam video TikTok menerusi akaun @guinelysia, dia kongsikan video komplikasi Instagram story milik Sir Fathi @fathihussein pergi ke satu rumah h4ntu bersama kawannya.

Dalam video itu, Sir Fathi merakamkan situasi yang menghiburkan kerana menggunakan kawasan rumah h4ntu itu seakan-akan di taman permainan atau pameran sahaja. Oleh disebabkan itu, ramai yang memberi komen di video berkenaan.

Video:

@guinelysia

Penurt aku gelak 😭🤣 #mcplus #sirfathi #siruzairi #plusian

♬ original sound – G ELY – G ELY

Ternyata ramai yang turut terhibur kerana aksi yang ditunjukkan oleh cikgu itu bersama dengan kawannya kerana mereka juga tidak menyangkakan kedua-dua cikgu itu boleh ‘bermain’ dengan selamba siap boleh bergelak tawa.

Rumah h4ntu boleh didapati di funfair dan ‘h4ntu-h4ntu’nya juga boleh dikatakan menyer4mkan bagi orang pen4kut sehingga ada yang sanggup untuk tidak masuk ke dalam rumah h4ntu. Bagi rumah h4ntu yang dikunjungi oleh Sir Fathi itu, tempat itu dipercayai terletak di Pulau Pinang.

Komen netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Network

Sumber: Lobak Merah

Be the first to comment on "“Bukannya t4kut lagi dah” – Cikgu Matematik Viral Buat Rumah H4ntu Macam Tempat Permainan Sahaja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*