[Vide0] Dah Pakai Cantik-Cantik Nak Keluar, Sekali Pagar Tak Boleh Buka Sebab Elektrik Tiada!

Tidak dinafikan g4ngguan bekalan elektrik mahupun air yang terpvtus secara tiba-tiba menyus4hkan orang ramai. Namun, mahu tak mahu para pengguna perlu akur dan sabar sehingga masalah tersebut diselesaikan oleh pihak berwajib.

Seperti video dikongsi seorang wanita menerusi sebuah video di laman TikTok, menceritakan satu detik cem4s yang mungkin tidak dapat dilupakan olehnya. Kisah tersebut bermula apabila rumahnya dikatakan secara tiba-tiba mengalami g4ngguan bekalan elektrik.

Macam mana nak keluar rumah?

Apa yang lebih membingungkan apabila rumahnya mengunakan pagar jenis autom4tik dan perkara tersebut secara tidak langsung menyebabkan pagar tersebut tidak dapat dibuka. Aduh!

Aduh tiba-tiba tak ada elektrik. Nak keluar rumah macam mana.

Kau dah bersiap nak keluar. Tiba-tiba rumah kau tak ada elektrik. Tak boleh buka pagar.

Mengulas lebih lanjut, wanita ini turut menceritakan mereka turut mengambil inisiatif yang lain namun, usaha tersebut sama sekali tidak membuahkan hasil.

Video penuh:

@chaimerican

aduhhhh… tiba2 takdak letrik! nak keluar rumah mcm mana hahahah #meandmama #esekeli #fyp

♬ the psycho intro gone wrong ㅠㅠ – Arielle

Kami dah try buka pagar manual tapi ketat g1la-g1la. Memang tak boleh pulas pun tadi. T4kut makin ros4k kami buat. Sekarang dah ada eletrik.

Menerusi ruangan komen, rata-rata netizen turut terhibur dengan nasib yang menimpa wanita ini dan turut memberikan solusi lain bagi permasalah tersebut.

Komen Netizen:

Sumber: ChaiMerican

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Network

Sumber: ohbulan, sinarviral

Be the first to comment on "[Vide0] Dah Pakai Cantik-Cantik Nak Keluar, Sekali Pagar Tak Boleh Buka Sebab Elektrik Tiada!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*