“Jauh sangat ters4sar tu, pak” – Terp4nah Dahi Orang Awam, Netizen Terhibur Melihat Aks1 Lelaki Ini

Pernah tak korang sertai mana-mana permainan yang berlangsung di tengah-tengah pusat beli belah? Kalau pernah, mesti korang faham perasaan gementar bila kita sedang sertai acara itu sambil diperhatikan oleh orang ramai, betul tak?

Salah satu permainan yang selalu dimainkan adalah mem4nah untuk mendapatkan hadiah. Mesti terus teringat zaman budak-budak bila main permainan macam ni kan?

Melalui video yang dikongsi di Tiktok @treee28, lelaki ini dilihat menyertai acara mem4nah di sebuah pusat beli belah.

Namun, anak panah mainan yang dilepaskan lelaki itu agak menyimpang dari sasaran. Sebaliknya, anak pan4h itu terkena tepat pada dahi seorang wanita yang tidak jauh dari situ. Aduh… tervk sangat tersasar tu pak.

Video:

@treeee28

🤣🤣🤣 #Moneylisa #BTS #foryou #foryoupage #fyp

♬ MONEY – 리사 (LISA)

Video berdurasi 16 saat itu bertempat di sebuah pusat beli belah di Indonesia. Tular di laman Tiktok baru-baru ini, ia mencapai lebih dari 100 ribu jumlah like dan lebih sejuta tontonan.

Rata-rata netizen terhibur melihat reaksi wanita itu setelah dip4nah tepat di kepala. Ada yang menganggap bahawa lelaki berbaju putih itu gementar setelah diperhatikan orang ramai. Ada juga yang merasakan tindakan itu seakan disengajakan oleh lelaki itu. Amboi.. jual minyak ke tu, bang?

Komen Netizen:

Korang pula rasa macam mana? Adakah abang ni tersasar, atau memang dia sengaja p4nah perempuan tu?

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Network

Sumber: Lobak Merah, sinarviral

Be the first to comment on "“Jauh sangat ters4sar tu, pak” – Terp4nah Dahi Orang Awam, Netizen Terhibur Melihat Aks1 Lelaki Ini"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*