“Dah macam kena buai!” – [VIDEO] Lelaki Tidur M4ti Dalam Kereta, Rakan-rakan Sampai Panjat Kereta Nak Kejvtkan

Korang ada tak kawan-kawan yang kalau dah mula tidur, bukan main sus4h lagi nak dikejvtkan? Boleh jadi kalau ada r1but pet1r pun, belum tentu diorang akan bangun.

Macam yang Min jumpa melalui laman Tiktok baru-baru ini, sekumpulan lelaki sampai kena panjat di sisi kereta ketika salah seorang rakan mereka tert1dur lama dalam kereta. Haa… sampai macam tu sekali nak kejvt ‘member’.

Melalui video tersebut, lelaki itu dikatakan tidur di dalam sebuah kenderaan berwarna perak yang dikunci dari bahagian dalam. Setelah kehabisan idea untuk mengejvtkan lelaki itu, rakan-rakan yang lain mula bertindak untuk ‘mengh4yun’ kereta tersebut beramai-ramai.

Lebih menghiburkan, selepas usaha keras dari rakan-rakan mereka sekalipun, lelaki itu masih lagi dilihat tidak terjaga dari tidurnya. Mungkin inilah yang orang cakap, kalau dah tidur m4ti tu, g3mpa bumi pun tak boleh kejvt.

Video:

@hazyq174

Bila Member kau tidur mati dalam kereta 😅

♬ original sound – 𝓛𝓪𝓯𝓯 𝓔𝓬𝓪𝓱🐊 – 𝓛𝓪𝓯𝓯 𝓔𝓬𝓪𝓱🐊

Rata-rata netizen di ruangan komen terhibur dengan gelagat lelaki-lelaki itu. Ada yang kata lelaki itu akan tidur lagi nyenyak kerana rasa seakan dibuai dari dalam kereta. Pulak dah…

Ada juga yang ris4u berkenaan lelaki yang tertidur, memandangkan pendingin hawa kereta itu masih dibuka dan kesemua tingkap ditutup.

Bahaya bang tidur dalam kereta macam tu… Nasib baik kawan-kawan ramai tolong kejutkan.

Komen netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Network

Sumber: Lobak Merah

Be the first to comment on "“Dah macam kena buai!” – [VIDEO] Lelaki Tidur M4ti Dalam Kereta, Rakan-rakan Sampai Panjat Kereta Nak Kejvtkan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*