“Ni cucu aku ke?”- [Vide0] Lama Sangat Tak Jumpa, Sampai Nenek Tak Cam Cucu Sendiri!

Setelah berita rentas negeri diumumkan, pastinya ramai yang dah merancang untuk pulang ke kampung halaman bertemu ibu bapa dan sanak saudara.

R1ndu yang terkumpul sekian lama tak berjumpa itu semestinya kebanyakannya sudah terubat. Ye lah, kurang lebih dekat dua tahun dah kita terp4ksa terpis4h, tak boleh rentas negeri untuk balik ke kampung. Mesti atuk dan nenek yang terpaling r1ndu cucu-cucunya!

Bercakap tentang atuk dan nenek, tular di laman TikTok akibat lama tak berjumpa, nenek tak cam cucunya yang dah besar panjang!

Semasa bersalaman bersama nenek dan saudara-mara, kelihatan si nenek seperti terkejvt melihat cucunya yang mungkin sudah berbeza dengan semasa kali terakhir mereka berjumpa. Tambahan pula, bukan si nenek sahaja yang ‘terceng4ng’, malah makcik-makcik si cucu tersebut juga turut sama reaksi seperti nenek!

Video:

@nyssaahmad

Mesti ramai mcm ni jgk kan bila dpt balik kampung 😂 Reaction nenek tu yg tak tahan 😆 #rentasnegeri #fyp #foryou #esekeli

♬ bunyi asal – Mhd Aizzat – Mhd Aizzat

Betapa lamanya si nenek tak berjumpa dengan cucunya. Sampai dah tak cam cucu dah besar panjang!

Selain mendapat komen yang mengatakan mereka terhibur dengan reaksi si nenek, ada juga yang memberi komen mengenai rambut si cucu yang dikatakan seperti ‘helmet’. Ada yang kata rambutnya seperti Justin Bieber tahun 2010!

Takpe dik… mungkin sebab excited nak balik kampung itu yang tak sempat gunting rambut kan?

Komen netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Sinar Viral Network

Sumber: Lobak Merah

Be the first to comment on "“Ni cucu aku ke?”- [Vide0] Lama Sangat Tak Jumpa, Sampai Nenek Tak Cam Cucu Sendiri!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*